Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sazka uzavřela partnerství s OKTO, hráčům nabídne inovativní platební řešení

PR článek, aktualizováno 26. srpna 2024, 15:14

Praha 26. srpna 2024 (PROTEXT) - Společnost Sazka, největší a nejstarší loterijní společnost v České republice, uzavřela strategické partnerství se společností OKTO. To přináší do rozsáhlé sítě více než 7600 prodejních míst inovativní službu OKTO.CASH, jež registrovaným hráčům loterijních her umožní převod hotovosti na digitální platby.

„Díky spolupráci s OKTO můžeme našim zákazníkům nabídnout pohodlné a bezpečné řešení pro dobíjení hotovosti na jejich hrací účty. Partnerství a integrace služby vnímáme jako jasné zlepšení herního zážitku a celkové zákaznické zkušenosti. Jsme přesvědčeni, že pohodlí, které poskytne nová funkcionalita, ocení nejen hráči, ale i online operátoři," uvedl Pavel Vápenka, obchodní ředitel společnosti Sazka.

Vasilis Contoguris, seniorní manažer mezinárodní expanze pro funkci cash-to-digital společnosti OKTO, dodává: „Spojení se společností Sazka je pro nás v OKTO důležitým milníkem. Umožněním bezproblémového dobití herních účtů hotovostí v reálném čase prostřednictvím zabudovaného platebního řešení plníme náš slib výjimečné zákaznické zkušenosti. Služba podtrhuje naše poslání a závazek k inovacím a pohodlí."

Služba cash-to-digital společnosti OKTO, která je bezproblémově integrovatelná do aplikací nebo webových stránek obchodníků, poskytuje uživatelům nejrychlejší a nejjednodušší způsob nahrávání finančních prostředků online bez nutnosti využití aplikací třetích stran. Expanzi OKTO do České republiky předcházelo spuštění služby OKTO.CASH v Rumunsku, Řecku, Německu, na Kypru, v Itálii, Srbsku a Španělsku.

O společnosti Sazka

Sazka a.s. je největší a nejstarší loterní společnost v České republice, která skrze neustálé inovace a odpovědným způsobem poskytuje zákazníkům nejširší portfolio her a každodenní zábavy. Nejznámější hrou je Sportka, populární hra s historií delší 65 let. Společnost je od roku 2014 provozovatelem loterie Eurojackpot, jedné z největších evropských her. Součástí zábavní rodiny jsou i stírací losy, sportovní kurzové sázky a rychloobrátkové hry. Své produkty poskytuje Sazka na online herním portálu www.sazka.cz a prostřednictvím unikátní prodejní sítě s více než 7 500 prodejními místy po celé České republice. Na terminálech Sazky lze vyřídit i řadu běžných transakcí od platby složenek přes dobití kreditu až po vyzvednutí balíku. Sazka je lídrem v oblasti zodpovědného hraní. Vedle mezinárodních auditovaných certifikací European Lotteries a World Lottery Association rozvíjí vlastní projekt Hraj s rozumem a preventivní programy ve spolupráci s neziskovými organizacemi. Mateřskou společností Sazky je skupina Allwyn, která provozuje loterie také v Rakousku, Řecku, na Kypru a v Itálii a od února 2024 se stala na dalších deset let provozovatelem také britské Národní loterie. Skupina Allwyn je aktivní také na americkém kontinentu. Po akvizici a rebrandingu firmy Camelot Illinois provozuje pod názvem Allwyn North America loterii v americkém státě Illinois. SAZKA a.s. je členem nadnárodní investiční skupiny KKCG, působící v 38 zemích. Více na www.sazka.cz a www.allwynentertainment.com.

O společnosti OKTO

Digitální platby ve skutečném světě t Společnost OKTO zabezpečuje digitální platby pro online a maloobchodní společnosti po celém světě. Jednotná platební platforma bezpečně zpracovává transakce v digitálním i offline světě a z procesu platby tak pro obchodníky i spotřebitele utváří skutečný zážitek.

S týmem více než 200 odborníků a technologů s hlubokými znalostmi lokálních trhů a mezinárodní expertízou zajišťujeme digitální platby v Americe, Evropě a Asii. Naše integrovaná komplexní síť podporuje zákazníky napříč různými regulačními systémy a zajišťuje bezpečné prostředí.

Objem zpracovaných plateb ve výši více než 4 miliardy eur od více než 25 milionů spotřebitelů po celém světě dokládáme naši neustálou podporu digitální transformace v oblasti plateb.

Více o společnosti OKTO na www.oktopayments.com.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sazka uzavřela partnerství s OKTO, hráčům nabídne inovativní platební řešení  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.