Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

XCMG dodává do Evropy elektrická rypadla na míru, jež podporují ekologickou výstavbu

PR článek, aktualizováno 27. srpna 2024, 14:18

Sü-čou (Čína) 27. srpna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost XCMG si zakládá na průběžném vývoji výrobních řad na míru rostoucí poptávce po elektrickém strojírenském vybavení v Evropě.

Společnost XCMG Machinery (XCMG, SHE: 000425), která je předním výrobcem stavebních strojů, nedávno expedovala do Německa 5 upravených elektrických rypadel XE19E. Tento krok je v souladu s rostoucí poptávkou po stavebních zařízeních se sníženými emisemi pro městské projekty v celé Evropě.

Dodávka těchto elektrických rýpadel znamená významný pokrok v plnění přísných emisních předpisů evropských měst. Model XE19E, který byl v roce 2022 představen na veletrhu bauma v Mnichově jako jedno z 13 rypadel speciálně navržených pro tento region, se vyznačuje pokročilými funkcemi, jako je rychlé nabíjení, které zvyšují provozní efektivitu a přizpůsobivost různým pracovním podmínkám.

Tento evropský model na míru zahrnuje aktualizace softwaru over-the-air s ohledem na regionální provozní potřeby. Jeho provozní možnosti výrazně zvýší efektivitu výkopových prací a ve srovnání s tradičními dieselovými stroji sníží náklady na energii o 70 %.

• Model XE19E pracuje na nízkonapěťové platformě 51,2 V vybavené lithium-železo-fosfátovými bateriemi, které při zachování vysokých bezpečnostních standardů zajišťují nulové emise uhlíku.

• Tento model je díky nízké hladině vibrací a hluku obzvláště vhodný pro oblasti, kde je velký hluk nežádoucí.

• Klíčové hydraulické komponenty využívají špičkovou technologii, která minimalizuje spotřebu energie a zároveň maximalizuje rychlost reakce a přesnost ovládání. Synergie elektromotoru a hydraulického systému optimalizuje spotřebu energie a zajišťuje dostatečný průtok do všech pracovních zařízení, což zvyšuje celkovou efektivitu práce.

• Kromě toho se výložník rypadla může vyklápět do stran a rypadlo samotné je vybaveno teleskopickým podvozkem pro snazší práci v různých typech terénu.

• Optimalizovaná konstrukce spolu s vylepšenými ergonomickými vlastnostmi zajišťují spolehlivost při dlouhodobém provozu a zároveň zvyšují a pohodlí obsluhy.

• Model XE19E je všestranný a umožňuje činnosti jako kopání výkopů, bagrování, vrtání děr a sázení stromů, takže se hodí pro různá využití od skleníků na zeleninu, terénních úprava zpracování potravin přes demolice v interiéru až po orbu zemědělské půdy.

Elektrické rypadlo XE19E je nejnovějším elektricky poháněným zařízením, které společnost XCMG Machinery letos dodala. Jen v roce 2023 dosáhly tržby společnosti XCMG z nových energetických produktů 1,8 miliardy USD, což představuje více než 12 % celkových tržeb. Společnost tak dosáhla působivé míry růstu: 101 %. Jako lídr ve svém průmyslovém řetězci zmobilizovala více než 300 předcházejících a navazujících podniků v odvětví nové energetiky. V rámci tohoto ekosystému významně přispěla k dosažení roční hodnoty produkce přes 2,8 miliardy USD.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2489261/A_Batch_XE19E_Electric_Excavators_Tailor_Made_European_Market_Have_Been.jpg 

KONTAKT: Wang Lin, xcmg_media@163.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

XCMG dodává do Evropy elektrická rypadla na míru, jež podporují ekologickou výstavbu  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.