Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Prodejna značky C&A v Palladiu je po rekonstrukci plně otevřena

PR článek, aktualizováno 29. srpna 2024, 13:22

Praha 29. srpna 2024 (PROTEXT) - Dnes, 29. srpna 2024, za velkého zájmu zákazníků v nákupním centru Palladium slavnostně otevřela po modernizaci dvoupatrová prodejna značky C&A.

Během slavnostního otevření je pro zákazníky připraven „welcome drink“ a sleva ve výši 20 % na vše při nákupu nad 500 Kč, která platí až do neděle 1. září 2024.

Se slevou si tak v nové prodejně mohou zákazníci vybrat především kolekce „Back to School“ a „Back to Work“.

Kolekce „Back to School“ se nese ve znamení stylu a pohodlí. Každý kus je navržen tak, aby dodával sebevědomí a tvoří skvělý základ šatníku pro vyjádření vlastní individuality, od „oversized“ mikin s kapucí až po lesklé sukně, přesně dle požadavků nové generace. Kombinuje džíny 90. let s posledními trendy ovlivněnými pop kulturou jako je „skate“, hudba, „gaming“, protože se mladí rádi oblékají podle svých zájmů. Seriály jako Wednesday Adams byly inspirací pro barevnou paletu a tmavší vzhled, který skvěle ladí s fialovou barvou sezóny.

Kolekce „Back to Work“ představuje stylový návrat do práce po dovolené. Kombinuje trendy střihy s profesionálním vzhledem. Díky moderním tvarům kostýmů, lze tyto kousky individuálně stylizovat, aby vyhovovaly osobnímu vkusu nebo se přizpůsobily nestálému podzimnímu počasí. Proužky dodávají nádech nadčasové elegance, zatímco barevné outfity reagují na aktuální trendy. Džínová kolekce kromě modrých tónů nabízí i černý nebo broskvový odstín pro širší využití. Všestrannost kolekce pokryje všechny potřeby šatníku.

Prodejnu s dámskou, pánskou a dětskou módou zákazníci naleznou v přízemí a v patře -1 nákupního centra Palladium a je otevřena denně od 9 do 21 hodin.

Těšíme se na vaši návštěvu.

 

Palladium na náměstí Republiky v Praze je oblíbeným místem nákupů a setkávání. Součástí komplexu je 170 obchodů, 30 restaurací, prvotřídní kanceláře a garáže s kapacitou pro veřejnost 700 míst, kde můžete parkovat již od 50 Kč/ hodinu (více informací na www.palladiumpraha.cz).

Oblíbenost nákupního centra Palladium potvrdila veřejnost a odborná porota dvojnásobným udělením prestižního ocenění Superbrands pro rok 2023 a pro rok 2024 pro nejlepší značky v České republice.

www.palladiumpraha.cz @Facebook @Instagram

 

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prodejna značky C&A v Palladiu je po rekonstrukci plně otevřena  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.