Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Prodejny TRAFICON prošly kompletním rebrandingem

PR článek, aktualizováno 4. září 2024, 8:10

Praha 4. září 2024 (PROTEXT) - Společnost TRAFICON, s téměř dvěma stovkami prodejen napříč republikou, úspěšně dokončila rebranding a sjednotila tak venkovní vizuální styl všech svých prodejen. Nově teď zákazníky osloví moderní a jednotný design, s důrazem na světlé barvy a vzdušnost. Všechny prodejny tak nyní zdobí nové logo.

Cílem inovací je nejen posílit značku, ale především poskytnout nakupujícím nový zážitek postavený na prozákaznickém přístupu. Tato filosofie je ostatně klíčovou osou celého Traficonu. „Prozákaznický přístup je jednou z našich firemních hodnot a rebranding je toho dalším důkazem,“ komentuje David Zeman, marketingový manažer DT-holdingu, jehož je Traficon součástí.

Na celkovém rebradningu se podílely tři renomované reklamní agentury. Firma ladila návrhy během loňského podzimu a zimy, instalace nových prvků na více jak 150 prodejnách probíhala od letošního jara.

Hlavní prvky rebrandingu zahrnují:

Nové logo: Všechny prodejny nyní nesou nové logo Traficonu, které je umístěno na vnějších označeních i v interiérech prodejen, kde to prostor dovoluje.

Modernizace výloh: Výlohy byly očištěny od zbytečných a nevzhledných samolepek, tabulí a stojanů. Výsledkem je čistší fasáda a svěží vzhled prodejen.

Jednotný vizuální styl: Všechny prodejny byly přepracovány do jednotného vizuálního stylu, který využívá světlé barvy a otevřené výlohy, což posiluje pocit prostornosti.

Traficon při rebrandingu kladl důraz na použití světlých barev a vytvoření vzdušného prostředí, které zákazníkům zajišťuje příjemný pocit během nákupu. Traficon nicméně nekončí u rebrandingu a chystá další novinky. „Jednotná a jasná komunikace se zákazníky je pro nás zásadní, proto přicházíme také s novým brand manuálem pro externí komunikaci. Další fázi inovací představíme na podzim – naši zákazníci se mají opravdu na co těšit,” dodává David Zeman.

 

O společnosti TRAFICON:

Traficon je přední český řetězec trafik se 180prodejnami po celé České republice. Nabízí široký sortiment tiskovin, tabákových výrobků, loterijních služeb a dalších produktů. Traficon je součástí skupiny DT-holding.

 

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prodejny TRAFICON prošly kompletním rebrandingem  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.