Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Oblíbená rodinná běžecká série ČEZ RunTour se v roce 2025 rozšiřuje do zimní edice!

PR článek, aktualizováno 4. září 2024, 12:50

Praha 4. září 2024 (PROTEXT) - Léto pomalu končí a blíží se zima. Ta už ale v posledních letech není, co bývala. Sněhu je málo, veliké běžkařské akce se ruší a stále více sportujících lidí řeší, co v zimě dělat. Přesně tuto otázku si kladla i oblíbená rodinná běžecká série ČEZ RunTour. Správnou odpovědí je – běhat! Ve městech, na zajímavých místech, v jakémkoli počasí. S ČEZ RunTour Winter Edition nebude zima nikomu!

Největší novinkou této nové zimní série totiž bude kryté zázemí. To bude ve vnitřních vyhřátých pavilonech. Bude se zde konat kompletně celý program závodů – vyhlášení výsledků, dětská zóna, občerstvení, šatny apod. Ven se tedy běžci dostanou pouze na samotný start, trasu a cíl závodu. Distance zůstávají stejné, jako na letní sérii ČEZ RunTour, tedy 3, 5 a 10 kilometrů pro dospělé, 500 a 1000 metrů pro děti.

A to není všechno! Pro zimní sérii přichází ČEZ RunTour s další novinkou – běžeckým veletrhem. Nejen pro běžce, ale i pro jejich rodiny, kamarády, širokou veřejnost. Zúčastnit se může každý. Budou se zde konat zajímavé workshopy a přednášky, které vysvětlí, jak se na běh správně obléknout, jak řešit výživu nebo jak regenerovat. Na závody dorazí i elitní čeští sportovci a ambasadoři projektu, kteří se podělí o své příběhy a zajímavé zkušenosti. „Chceme lidem ukázat, že běhat se dá celoročně, nejen v létě. Takže ať už na závody přijdete se svojí maminkou, partnerem nebo dětmi, my jim ukážeme, že je radost běžet – v létě, i zimě. A pokud ještě neběhají, teď začnou,“ říká s úsměvem Tomáš Coufal z agentury VML, která organizuje závody ČEZ RunTour.

Série odstartuje 11. ledna v Českých Budějovicích, kde se běžci podívají do areálu Výstaviště České Budějovice. Tam na ně čeká veliká část trasy a zázemí v Pavilonu T1. V únoru se série přesune do hlavního města, na Výstaviště Holešovice, kde se běžci pokochají Křižíkovými pavilony. Pražská trasa povede přes areál Výstaviště a park Stromovka. Sezónu poté ČEZ RunTour Winter Edition zakončí v Olomouci. Již tradičně ve Smetanových sadech a na Výstavišti Flora Olomouc, kde bude zázemí přímo ve známém pavilonu A.

Běžci se mají zkrátka na co těšit! A to i proto, že bude mít jejich účast hlubší smysl! Jak je již na ČEZ RunTour zvykem, i nyní se bude pomáhat na dobrou věc. A to hlavně díky generálnímu partnerovi celé série – Skupine ČEZ. „Podpora RunTour Winter Edition z pozice generálního partnera navazuje na naši úspěšnou spolupráci s RunTour a umožňuje nám rozšířit naši podporu běžecké komunity i na zimní měsíce. Díky aplikaci EPP Pomáhej pohybem mohou běžci svým během přispívat na charitativní projekty, což dodává jejich účasti další smysl. Jsme rádi, že můžeme pokračovat v této spolupráci a podpořit běhání jako celoroční aktivitu,“ říká Michaela Ziková, ředitelka marketingu a sponzoringu Skupiny ČEZ.

Pokud jste se právě rozhodli, že u toho nesmíte chybět, zpozorněte. Registrace na zimní sérii ČEZ RunTour Winter Edition se spustily 2. září na webu www.run-tour.cz/winter a v prvním týdnu je nejlevnější cena! Takže neváhejte a zajistěte si své místo na startu.

Je radost běžet, i v zimě!

 

O ČEZ RunTour Winter Edition:

Nová zimní série běžeckých závodů pod taktovkou tradičního a oblíbeného rodinného běžeckého seriálu ČEZ RunTour. 3 závody, ve 3 krajských městech po celé České republice s krytým zázemím v unikátních pavilonech Výstavišť. Série vhodná pro rodiny s dětmi, začátečníky i hobíky, pro které jsou připraveny distance 3, 5 a 10 km, pro děti 500 a 1000 metrů. Je radost běžet, i v zimě!

 

Kontakt:

Nikola Gunišová, sponzoring a komunikace - nikola.gunisova@vml.com

 

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oblíbená rodinná běžecká série ČEZ RunTour se v roce 2025 rozšiřuje do zimní edice!  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.