Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

HUAWEI AppGallery sponzorem čtvrtého ročníku turnaje PUBG MOBILE Rising Stars, který podporuje vycházející hvězdy esportu v Turecku

PR článek, aktualizováno 5. září 2024, 12:43

Istanbul 5. září 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - HUAWEI AppGallery letos sponzorovala čtvrtý ročník PUBG MOBILE Rising Stars - největšího amatérského esportového turnaje v Turecku. Cílem každoročně pořádaného turnaje PUBG MOBILE Rising Stars, jehož účastníci spolu soupeří prostřednictvím esportové platformy PUBG Mobile, je vyhledávat a pěstovat nové talenty. Velké finále skončilo 1. září.

Sponzoring AppGallery: Jak přivést k esportům mladé talenty

Prostřednictvím sponzoringu chce AppGallery propagovat esporty mezi mladými hráči a umožnit jim rozvíjet v tomto oboru smysluplnou kariéru díky kontaktu s profesionálními týmy a peněžitým cenám.

„Esporty jsou mezi mladými generacemi hráčů stále větším fenoménem - dokonce natolik, že někteří raději sledují při hraní ostatní hráče, než aby tyto hry hráli sami! Podstata esportů, tedy „společná zábava a zdravé soupeření s přáteli" je přitom zcela v souladu s image AppGallery a jejím závazkem vůči hráčské komunitě," uvedl viceprezident Huawei Mobile Services Europe Jaime Gonzalo.

„Turnaj PUBG MOBILE Rising Stars se stal na turecké esportové scéně klíčovou událostí, na které mohou hráči předvést své dovednosti v napínavé aréně PUBG Mobile a zároveň získávají příležitost být objeveni profesionálními týmy. Na vítěze turnaje čeká atraktivní cenový fond ve výši 600.000 tureckých lir, nabízející novým talentům podporu a potenciální budoucí kariéru."

Letošní výherní fond si rozdělilo 16 nejlepších týmů, „MVP" (nejlepší hráč, most valuable player) a „WWCD" (nejlepší tým z každého zápasu, tzv. winner winner chicken dinner).

Hlavní body velkého finále

Velké finále hráčům přineslo skutečnou zkoušku ohněm. O titul šampióna turnaje Rising Stars se v něm od 31. srpna do 1. září utkalo celkem 16 týmů. Dvoudenní offline zápolení se odehrálo v ESA Espor Areně v Maslaku před zraky více než 1300 diváků na místě a 20.000 sledujících přímého přenosu.

Vítězství v letošním velkém finále PUBG MOBILE Rising Stars připadlo po 12 těsných zápasech o pouhý jeden bod týmu HADDINI BILBAO.

Shrnutí turnaje

Čtvrtý ročník PUBG MOBILE Rising Stars sehrál na poli objevování a podpory začínajících esportovců zásadní úlohu. Odrazem popularity a významu tohoto turnaje byla již účast neuvěřitelných 5000 týmů v prvním kole turnaje. Kvalifikace, která probíhala od 12. do 19. srpna, obnášela tři zápasy denně a byla založena na bodovém systému.

Do skupinové fáze se kvalifikovalo 32 nejlepších týmů z prvního kola, které spolu ve dvou skupinách soupeřily v rámci šestidenního přenosu. 16 týmů nakonec postoupilo do dva dny vysílaného velkého finále.

Další informace:

Stáhněte si PUBG MOBILE na HUAWEI AppGallery: https://bit.ly/3XtB1cz

Stáhněte si HUAWEI AppGallery: https://bit.ly/3Tcjumq

Velké finále – Pořadí týmů:

1. HADDINI BILBAO

2. GALATASARAY AKADEMI

3. XVIPER ESPORTS

4. LOST ESPORTS

5. K12 ESPORTS

6. BLACK AKADEMI

7. IDA AKADEMI

8. UNDER STATE7 BHAVE

9. TPES ESPORTS

10. ZAZA ESPORTS

11. 6XESPORTS

12. TOTEM ESPOR

13. WATCH AND SEE

14. XSLAY ESPORTS

15. JUNIOR LIZARD RAZE

16. BRX MUMIA AKADEMI

O HUAWEI Mobile Services (HMS)

Platforma HUAWEI Mobile Services si klade za cíl poskytovat uživatelům po celém světě kompletní mobilní služby. K jejím službám patří AppGallery, Mobile Cloud, Browser, Assistant, Petal Ads a další.

Další informace naleznete na adrese https://consumer.huawei.com/uk/mobileservices/.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2495435/Team_HADDINI_BILBAO.jpg 

Kontakt: Shanshan Wu, shanshan.wu2@huawei-partners.com, mobil: +34633048352

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HUAWEI AppGallery sponzorem čtvrtého ročníku turnaje PUBG MOBILE Rising Stars, který podporuje vycházející hvězdy esportu v Turecku  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.