Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

AMS OSRAM A LEDVANCE PRODLUŽUJÍ GLOBÁLNÍ PARTNERSTVÍ ZNAČKY DO DALŠÍHO DESETILETÍ

PR článek, aktualizováno 5. září 2024, 17:30

Premstätten (Rakousko)/ Mnichov/Garching (Německo) 5. září 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - LEDVANCE zůstává výhradním držitelem licence značky OSRAM pro světelné zdroje pro všeobecné osvětlení. Kromě toho bude licenční partnerství rozšířeno o svítidla pro všeobecné osvětlení mimo oblast ČLR.

ams OSRAM a LEDVANCE se dohodly, že budou pokračovat ve svém partnerství v oblasti licencí na ochranné známky pro světelné zdroje pro všeobecné osvětlení i po roce 2026 a v příštím desetiletí. Dále oznámily, že jejich spolupráce bude rozšířena na svítidla pro všeobecné osvětlení mimo pevninskou Čínu, Hongkong a Macao, čímž vznikne jedinečné partnerství. Obě strany se dohodly, že nebudou zveřejňovat žádné finanční podrobnosti transakce.

Od roku 2016 je společnost LEDVANCE výhradním licenčním partnerem značek OSRAM a SYLVANIA v oblasti svítidel pro všeobecné osvětlení. Úspěch tohoto partnerství vedl k brzkému prodloužení a rozšíření licenční smlouvy na značku OSRAM, zatímco licence na ochrannou známku SYLVANIA v USA a Kanadě zůstává v platnosti. S pokračující exkluzivní licencí na používání značky OSRAM pro svítidla a rozšířením na moderní svítidla mimo území ČLR posilují společnosti LEDVANCE a ams OSRAM své jedinečné globální partnerství v oblasti všeobecného osvětlení. Spotřebitelé se mohou těšit na inovativní svítidla značky OSRAM, která budou brzy k dostání v obchodech i na internetu.

Společnost LEDVANCE bude preferovaným partnerem s největším sortimentem a rozmanitostí produktů prodávaných pod značkou OSRAM po celém světě.

Po mnoha letech úspěšné spolupráce věřím, že společnost LEDVANCE je pro nás ideálním partnerem pro globální rozvoj značky OSRAM v oblasti všeobecného osvětlení," říká Aldo Kamper, generální ředitel společnosti ams OSRAM. „OSRAM je silná značka, které spotřebitelé po celém světě důvěřují již mnoho let, a tato dlouhodobá dohoda je důkazem vysoké hodnoty této značky."

„Rozšířená licence pod slavnou značkou OSRAM nám umožňuje dále rozvíjet naše podnikání po celém světě," říká generální ředitel společnosti LEDVANCE Executive Senior Vice President Jue Wang.

- Obrázek je k dispozici na AP -

Kontakt:

press@ams-osram.com

press@ledvance.com

 

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

AMS OSRAM A LEDVANCE PRODLUŽUJÍ GLOBÁLNÍ PARTNERSTVÍ ZNAČKY DO DALŠÍHO DESETILETÍ  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.