Počasí dnes22 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost TCL představuje na veletrhu IFA 2024 invertorovou klimatizaci FreshIN 3.0: Nová definice kvality ovzduší a energetické účinnosti

PR článek, aktualizováno 9. září 2024, 8:55

Berlín (Německo) 9. září 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Prémiová řešení klimatizací značky TCL dokazují její závazek k udržitelnosti a přinášejí spotřebitelům v celé Evropě tu nejinovativnější klimatizaci

Společnost TCL, přední světová značka spotřební elektroniky, na veletrhu IFA 2024 hrdě představuje invertorovou klimatizaci FreshIN 3.0.

Klimatizační průmysl v současnosti čelí třem hlavním výzvám: onemocněním dýchacích cest, spotřebě energie a zajištění zdravého životního prostředí. Třetí generace invertorové klimatizace FreshIN od společnosti TCL tyto problémy řeší a nově definuje, co mohou spotřebitelé od klimatizace pro domácnost očekávat. Nejen, že reguluje teplotu, ale také zlepšuje kvalitu vzduchu, optimalizuje spotřebu energie a snižuje hlučnost.

Další informace získáte na nejbližším prodejním místě TCL.

Technologie FreshIN se soustředí na zdraví a pohodu uživatelů, protože zlepšuje kvalitu ovzduší

Technologie klimatizace TCL zdaleka nevytváří jen pohodlné prostředí pro život; také aktivně zlepšuje kvalitu vzduchu v interiéru, aby byly domácnosti po celé Evropě zdravější a příjemnější.

Klimatizace TCL FreshIN 3.0 je vybavena patentovaným designem zvedacího přívodu čerstvého vzduchu "FreshIN", který vás informuje o přívodu čerstvého vzduchu do místnosti a nasměruje jej přes horní panel. Tuto inovativní funkci doplňuje špičkový systém detekce TVOC, který umožňuje okamžitě sledovat kvalitu vzduchu. Systém mění barvu v reálném čase podle úrovně zjištěných znečišťujících látek v ovzduší, takže okamžitě uvidíte, kdy je vzduch čistý a bezpečný a kdy je potřeba jeho kvalitu zlepšit.

FreshIN 3.0 jde ještě dál díky filtrům Quadrupuri - čtyřvrstvému filtračnímu systému, který účinně filtruje nečistoty a osvěžuje místnost čistým a čerstvým vzduchem, abyste si ho mohli užívat při špatných venkovních podmínkách. Když venku není ideálně čistý vzduch, prochází vzduch v místnosti přes filtry Quadrupuri, konkrétně přes předběžný filtr, antibakteriální vrstvu s ionty stříbra, filtr EPA a filtr s vysokou hustotou, což zajišťuje účinné čištění vzduchu, aby mohli i alergici lépe dýchat a zažívat maximální pohodlí při každém nádechu.

Kromě toho je klimatizace FreshIN 3.0 vybavena samočisticí funkcí, která snižuje množství alergenů a bakterií, takže její údržba je snadná a čistší vzduch můžete dýchat dlouhodobě. Pohodlí uživatelů ještě vylepšuje systém čtyřnásobného snížení hluku, který dosahuje minimálně 16 dBs tichého přívodu čerstvého vzduchu. Při stejné rychlosti proudění vzduchu tak snižuje úroveň hluku podle průmyslových norem o 10 dB(A) a zajišťuje nerušený spánek, aniž by klimatizace přestala osvěžovat vzduch v místnosti.

Neustálý silný proud vzduchu z tradiční klimatizace může často vést k nepohodlí nebo dokonce k podráždění a způsobovat například suché oči a bolest v krku. Systém FreshIN 3.0 od společnosti TCL tento problém řeší inovativní technologií jemného proudění vzduchu, která obsahuje více než 1 000 mikrootvorů, jež jemně rozptylují chladný vzduch a zajišťují uklidňující laminární proudění „Gentle Breeze". Díky tomu je nepříjemný průvan nahrazen mírným a rovnoměrným ochlazením pro maximální pohodlí. Systém FreshIN 3.0 je také navržen tak, aby bojoval proti hypoxii a suchu intuitivním zvýšením hladiny kyslíku a vlhkosti a podpořil tak zdravější vnitřní prostředí.

Maximalizujte úsporu energie díky chytrému a účinnému řešení

Invertorová klimatizace TCL FreshIN 3.0 má mimořádně úsporné funkce pro optimalizaci spotřeby energie a snížení plýtvání. Algoritmus Smart Big Data Model inteligentně upravuje činnost kompresoru na základě vnitřních podmínek v reálném čase, čímž zajišťuje efektivní provoz klimatizace bez snížení komfortu. Díky této pokročilé technologii patří model FreshIN 3.0 do energetické třídy A+++, takže je udržitelnou volbou pro domácnosti, které chtějí minimalizovat svůj dopad na životní prostředí i náklady na elektřinu. Funkce sledování spotřeby elektrické energie v aplikaci TCL Home App navíc uživatelům umožňuje sledovat spotřebu energie v reálném čase a činit tak chytřejší rozhodnutí o efektivním využívání energie v domácnosti.

Technologie TCL AC je navržena tak, aby vám usnadnila život. Díky propojení s aplikací můžete klimatizaci ovládat i během nepřítomnosti a zajistit dokonalou teplotu po návratu domů. Zároveň se nemusíte strachovat, jestli jste ji před odchodem nezapomněli vypnout.

Společnost TCL je na špičce v oblasti domácího pohodlí a kvality vzduchu a kombinuje udržitelnost s nejmodernějšími technologiemi. Řada FreshIN společnosti TCL vyrobená pomocí těch nejmodernějších technologií, je navržena tak, aby vytvářela zdravější, chytřejší a pohodlnější obytné prostory po celém světě.

Zlepšením kvality vzduchu, integrací intuitivního ovládání a snížením dopadu na životní prostředí nastavuje společnost TCL nové standardy v oblasti klimatizace.

Objevte další produkty na https://www.tcl.com/eu/en

O společnosti TCL Electronics

Společnost TCL Electronics (1070.HK) je rychle rostoucí společností v oblasti spotřební elektroniky a předním hráčem v celosvětovém televizním průmyslu. Byla založena v roce 1981 a nyní působí na více než 160 trzích po celém světě. Společnost TCL se specializuje na výzkum, vývoj a výrobu produktů spotřební elektroniky, od televizorů přes audio zařízení až po chytré domácí spotřebiče. Navštivte webové stránky společnosti TCL na adrese https://www.tcl.com.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2498468/TCL_FreshIN_3_0_AC.jpg 

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2498469/TCL_FreshIN_3_0_AC_1.jpg 

EU PR, eupr@tcl.com

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost TCL představuje na veletrhu IFA 2024 invertorovou klimatizaci FreshIN 3.0: Nová definice kvality ovzduší a energetické účinnosti  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.