Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Laserové kino Hisense PX3 získalo certifikaci TÜV Rheinland pro nízkou hladinu modrého světla

PR článek, aktualizováno 10. září 2024, 8:56

Čching-tao (Čína) 10. září 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Hisense, globální značka spotřební elektroniky a domácích spotřebičů, dnes oznámila, že její laserové kino PX3 získalo certifikaci Low Blue Light (Hardware Solution) od předního světového poskytovatele technických služeb společnosti TÜV Rheinland.

Certifikát byl předán na slavnostním ceremoniálu za účasti Dr. Liu Xianronga, hlavního vědeckého pracovníka a generálního ředitele společnosti Hisense Laser Display Co. Ltd., a Zsolta Peszeho, manažera pro Evropu, TÜV Rheinland, na stánku Hisense během veletrhu IFA 2024.

Toto ocenění je uznáním za vylepšené zážitky ze sledování velkoplošných obrazovek Hisense, které díky nízkému obsahu modrého světla zajišťují vynikající ochranu očí, což je důležité při dnešním častém dlouhodobém sledování obrazovky.

Certifikační test TÜV Rheinland zahrnuje spektrální analýzu a barevný gamut. Spektrum modrého světla laserových výrobků Hisense je pozoruhodně úzké, soustředěné v rozmezí 459-471 nm, což umožňuje, aby výrobek nevyzařoval potenciálně škodlivé modré světlo, takže je vhodný zejména pro domácnosti s dětmi. Oceněné laserové technologie Hisense navíc disponují vysokým barevným gamutem až 110 % BT.2020.

Klíčem k technologii laserového displeje Hisense je exkluzivní patentovaný digitální laserový engine-LPU, který hladce integruje objektiv s velmi krátkou projekční vzdáleností, čipovou sadu DLP a výpočetní technologii na bázi umělé inteligence, což zajišťuje, že každý obraz je mistrovským dílem světla a barev.

Společnost Hisense neustále usiluje o dokonalost ve vývoji produktů a snaží se přinášet výrobky té nejvyšší kvality a zároveň zpříjemňovat uživatelský zážitek všem svým zákazníkům.

O společnosti Hisense

Hisense je přední světovou značkou domácích spotřebičů a spotřební elektroniky a oficiálním partnerem šampionátu UEFA EURO 2024™. Podle údajů společnosti Omdia se značka Hisense v roce 2023 i v prvním čtvrtletí roku 2024 umístila na 2. místě žebříčku celkového celosvětového prodeje televizorů a na 1. místě v kategorii televizorů s úhlopříčkou 100". Společnost prošla rychlou expanzí a nyní působí ve více než 160 zemích, přičemž se specializuje na multimediální produkty, domácí spotřebiče a inteligentní informační technologie.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2499598/PX3_Series_Laser_Cinema_awarded_Low_Blue_Light__Hardware_Solution.jpg 

KONTAKT: patrick.chen@bluecurrentgroup.com 

 

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Laserové kino Hisense PX3 získalo certifikaci TÜV Rheinland pro nízkou hladinu modrého světla  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.