Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nový školní rok neznamená jen učení. Kroužky nabízí plno zábavy

PR článek, aktualizováno 10. září 2024, 8:56

Praha 10. září 2024 (PROTEXT) - S příchodem nového školního roku startuje oblíbený program školních kroužků, který letos přináší spoustu zajímavých aktivit pro děti všech věkových kategorií. V nabídce najdete kroužky, které se osvědčily svou kvalitou a oblibou u dětí, ale také novinky, které reflektují aktuální trendy.

Tento rok se zaměřujeme na rozšíření osvědčených kroužků do nových regionů, jako jsou České Budějovice, Liberecký kraj, Vysočina nebo Jihomoravský kraj. I zde chceme rodičům usnadnit už tak hektickou dobu, a protože kroužky pořádáme přímo ve školách a školkách, rodiče nemusí už děti nikam složitě převážet. Naši lektoři si je vyzvednou v družině a zase je tam vrátí. To rodiče velmi oceňují.

Rovněž se snažíme být dostupní i pro rodiny, které „bojují“ s financemi. „Naše kroužky začínají na 1 150 Kč/15 lekcí a velmi nám záleží na tom, abychom si cenu udrželi. Samozřejmě ne na úkor kvality. Pak jsou ale kroužky, kde náklady na pomůcky jsou výrazně vyšší, jako třeba kroužek Vaření, nebo Tvořivý kroužek, kde cena kroužku je pak vyšší,“ vysvětluje Radka Dobiášová, marketingová manažerka Kroužků.

Díky spojení s programem Věda nás baví se Kroužky dostanou do více škol, kde budou děti objevovat nejen svět vědy zábavnou formou. „Věříme, že oblast vědy má obecně velký potenciál, že děti baví a bude bavit holky i kluky napříč celou Českou republikou,“ uvádí Radka Dobiášová.

Mezi nejoblíbenější kroužky každoročně patří sportovní, tvořivé, angličtina, tanečky a určitě i ty vědecké.

"Naším cílem je přinášet dětem kvalitní zábavu, která je zároveň rozvíjí. Ať už je baví sport, tanec, nebo věda, u nás si vyberou," říká Radka Dobiášová.

Úspěšné léto plné dobrodružství

Letos v létě jsme navíc zažili raketový růst zájmu o naše příměstské tábory, kterých se zúčastnilo téměř 3900 dětí po celé České republice. Programy jako Letem Zoo světem, Pevnost Boyard nebo Vesmír a Star Wars přilákaly děti svou zábavnou a edukativní náplní. Tábory se konaly například v Praze, Plzni, Zlíně, Ostravě a Českých Budějovicích, a zpětná vazba od rodičů byla velmi pozitivní.

„Moje dcera byla z tábora naprosto nadšená,“ uvedla jedna z maminek po návratu z tábora Albíkův zábavný příměšťák v Praze. Podobně pozitivní recenze jsme obdrželi i na další tábory, což nás motivuje k dalšímu rozvoji těchto aktivit.

O společnosti Kroužky

Společnost Kroužky je předním poskytovatelem volnočasových aktivit pro děti v České republice s více než 25letou historií. Kroužky nabízejí širokou škálu aktivit, které podporují rozvoj talentů a zájmů dětí, a to jak během školního roku, tak i během prázdninových měsíců.

Od 28. května funguje nový web www.krouzky.cz, kde je přehledně seřazená nabídka všech kroužků a táborů, včetně vyhledávače podle lokalit a dalších kritérií.

 

Zdroj: Kroužky

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nový školní rok neznamená jen učení. Kroužky nabízí plno zábavy  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.