Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

IFA 2024: Společnost Midea představuje revoluční inovace a podílí se na tvorbě budoucnosti ekologických technologií

PR článek, aktualizováno 10. září 2024, 20:16

Berlín (Německo) 10. září 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Midea, významná značka v oblasti výroby a prodeje inteligentních domácích spotřebičů, na sebe významným způsobem upozornila svou prezentací na veletrhu IFA 2024, kde divize Midea Residential Air Conditioner (Midea RAC) vzbudila značnou pozornost a uznání oceněním Innovative Heating Technology Gold Award za své nejnovější revoluční tepelné čerpadlo CirQHP Indoor Hybrid.

Technologicky vyspělý produkt, který řeší problémy v oblasti vytápění v Evropě

Tepelné čerpadlo CirQHP Indoor Hybrid je nejnovějším přírůstkem do rodiny produktů pro vytápění společnosti Midea RAC, která je nyní také oficiálním partnerem polárních vědeckých expedic a poskytuje jim univerzální, snadno instalovatelná a energeticky účinná řešení pro vytápění.

Toto inovativní řešení se vyznačuje kompaktními rozměry a možností instalace v interiérech, čímž překonává dosavadní omezení evropského trhu v oblasti instalace tepelných čerpadel. Uživatelé se již nemusí obávat hluku venkovních jednotek, nedostatku místa pro instalaci nebo omezení po stránce stavebních předpisů. Montážní proces je časově i finančně nenáročný a lze ho snadno přizpůsobit různým typům domů.

Hybridní koncepce pak uživatelům umožňuje snížit investiční náklady a přitom přejít na ekologičtější technologii tepelných čerpadel. Díky možnosti propojení s novými nebo stávajícími kotli optimalizuje tepelné čerpadlo CirQHP Indoor Hybrid provoz prostřednictvím dvou zdrojů energie, díky čemuž je energeticky účinnější, úspornější a stabilnější i během extrémně chladných zimních období. Očekává se, že toto řešení postupně nahradí tradiční kotle, podpoří energetickou transformaci v Evropě a nastartuje ekologickou technologickou revoluci.

Podpora udržitelného životního stylu prostřednictvím ekologicky šetrných řešení

Společnost Midea se aktivně zaměřuje na oblast udržitelného rozvoje a její nejnovější inovace, klimatizace Solstice, vybavené umělou inteligencí, je toho jasným důkazem. Systém Solstice, který používá patentovanou technologii umělé inteligence ECOMASTER, představuje výrazný pokrok v oblasti inteligentních klimatizací. Prostřednictvím strojového učení analyzuje a předvídá tepelnou zátěž interiéru a změny teploty prostředí, což umožňuje rychlé přizpůsobení teploty i její přesnou regulaci. Tento inteligentní přístup k chlazení nejenže zvyšuje uživatelský komfort, ale přináší také více než 30% úsporu energie.

Klimatizace Solstice je vybavena 180° otočným větrným deflektorem, který zajišťuje komplexní rozvod vzduchu a dosažení rovnoměrné teploty v celém domě. Je také schopna rychlého chlazení i ohřevu, takže lze znatelných teplotních změn dosáhnout během pouhých 10 minut. Funkce sledování energetické stopy klimatizace a systém doporučení pro zajištění úspory energie, přizpůsobených přímo danému prostředí, jsou dalším potvrzením její zásadní role v oblasti podpory udržitelného životního stylu.

Ekologické chladicí produkty společnosti Midea s chladivem R290 a inteligentní systém řízení spotřeby energie MHELIOS All-In-One potvrzují závazek této společnosti pro zajištění udržitelnosti. Systém MHELIOS se integruje se systémy pro ukládání energie v domácnostech a s inteligentními domácími spotřebiči a optimalizuje tak ekologické využití elektřiny. Tento přístup zohledňuje skutečné potřeby uživatelů, nabízí prokazatelné výhody a zároveň je v souladu s heslem společnosti Midea "Green Vision Blue Future" (Zelená vize, modrá budoucnost), které podporuje energeticky úspornou budoucnost s nízkými emisemi uhlíku.

Osvědčené řešení, které řeší problémy chlazení v evropském prostředí

Dalším zásadním vystavovaným produktem byla klimatizační jednotka PortaSplit, která vzbudila velkou pozornost svou kreativitou, všestranností i výkonem. Tento výrobek v sobě kombinuje přenosnost mobilní klimatizace s účinností dělené klimatizace a zajišťuje výkonné a tiché chlazení. Systém PortaSplit, který je v Evropě velice ceněný pro svou velmi nízkou hlučnost a robustní výkon, představuje odpověď na rostoucí poptávku po energeticky účinných a komfortních řešeních pro regulaci teploty. Úspěch této jednotky potvrzuje úsilí společnosti Midea RAC inovovat při současné záruce maximální kvality a posouvá laťku v oboru klimatizací a vzduchotechniky.

Prezentace společnosti Midea na veletrhu IFA 2024 jsou důkazem jejího odhodlání inovovat technologie pro vytápění, chlazení a řízení spotřeby energie za současného zvyšování jejich ekologičnosti. Klíčovým prvkem strategie společnosti Midea je její technologická zdatnost. Za posledních pět let investovala společnost Midea do výzkumu a vývoje téměř 60 miliard RMB a její vývojové oddělení se neustále rozrůstá. V oblasti výzkumu a vývoje také obecně rozšiřuje svou globální působnost a provozuje celkem 33 výzkumných center v 11 zemích. Jen v za první pololetí tohoto roku společnost Midea získala více než 5000 nových patentů. Celkový počet patentů této společnosti se tak zvýšil na více než 80.000, čímž se řadí na osmé místo na světě a potvrzuje svůj závazek vůči inovacím a technologickému pokroku.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2499500/image_1.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2499501/image_2.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2499502/image_3.jpg

KONTAKT: Lisa Zhaová, zhaols15@midea.com 

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

IFA 2024: Společnost Midea představuje revoluční inovace a podílí se na tvorbě budoucnosti ekologických technologií  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.