Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Za oponou toho, co společnost Huawei uvede na trh: jaké nové inovace se objeví

PR článek, aktualizováno 10. září 2024, 20:43

Barcelona (Španělsko) 10. září 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Techtember je za rohem a s ním i spousta nových gadgetů, na které si můžete těšit. Společnost Huawei se připravuje na velmi očekávané představení produktů, které se uskuteční 19. září. Během něj bude představena celá řada inovativních výrobků, od nositelných zařízení až po tablety.

Spotřebitelé se už nemůžou dočkat, co přesně se v široké nabídce produktů Huawei objeví, a těší se, že jejich příští chytré zařízení bude nabité inovativními funkcemi a špičkovými technologiemi.

Nová řada HUAWEI WATCH GT na obzoru?

Jedním z hlavních bodů nadcházejícího představení je možný příchod nové generace řady GT. Očekává se, že nová řada bude využívat nedávno představený systém HUAWEI TruSense, který slibuje vylepšené sledování zdraví a kondice díky přesnějším a komplexnějším údajům. Systém HUAWEI TruSense, který byl představen v srpnu, rovněž podporuje funkce související s emočním zdravím, které mají potenciál od základů změnit celou oblast nositelných technologií.

Pokud jde o design, nová řada HUAWEI WATCH GT 5 údajně posouvá hranice vzhledu a všestrannosti. Upoutávky na sociálních sítích společnosti Huawei naznačují geometrické vzory s ostrými hranami, které jsou vyrobené z prémiových materiálů, jako je kovová slitina titanu a bílá keramika, přičemž nabízejí stylový a inovativní přírůstek na trhu s chytrými hodinkami.

Nová řada Ultimate

Dalším očekávaným uvedením je nová edice hodinek HUAWEI WATCH Ultimate, u které se na základě upoutávek spekuluje, že představí funkce zaměřené na golf. V poslední době stále více uživatelů vyhledává specializované funkce nositelných zařízení přizpůsobené vlastním koníčkům a fitness aktivitám.

Upoutávky kromě jiného naznačily dvoubarevný design rámečku. Tato nová textura a design by měly zvýšit estetický dojem z hodinek.

Měřič krevního tlaku nové generace

Po zveřejnění upoutávek na stránkách sociálních sítí společnosti Huawei se objevily spekulace, že na trh bude uvedena nová generace zařízení pro měření krevního tlaku v podobě HUAWEI WATCH D 2.

Společnost Huawei naznačila, že se při uvedení systému HUAWEI TruSense na trh zaměří na rozšíření možností sledování zdravotního stavu, přičemž média uvádějí, že by ve svých nositelných zařízeních mohla zavést technologii ABPM (ambulantní sledování krevního tlaku). Jedná se o první chytré hodinky na světě, které podporují dynamické monitorování krevního tlaku a které jsou vítanou novinkou hlavně pro uživatele kdekoli na světě, kteří se zajímají o své zdraví a krevní tlak.

Poslední významnou novinkou v této oblasti byly hodinky HUAWEI WATCH D z roku 2021, které se pyšnily lékařskou certifikací EU CE a byly dobře přijaty pro svou schopnost měřit krevní tlak – což je funkce, které v tomto odvětví dominuje společnost Huawei.

Vylepšení řady MatePad

Společnost Huawei neustále vyvíjí a přináší na trh působivou nabídku inovativních tabletů. Během akce dojde k představení dvou nových tabletů, HUAWEI MatePad Pro a HUAWEI MatePad12 X. Významnou novinkou u modelu HUAWEI MatePad Pro je displej Tandem OLED PaperMatte Display, který se může pochlubit technologií proti odleskům, funkcemi uklidňujícími oči a zážitkem z psaní připomínajícím psaní perem na papír, čímž zlepšuje výkon ve všech oblastech a zahajuje novou éru tvorby na tabletech. Na trh bude uvedena rovněž vylepšená klávesnice HUAWEI Glide Keyboard, která bude podle všeho obsahovat inovativní stylus a bezproblémové připojení.

HUAWEI MatePad12 X je navržen jako tablet zaměřený na produktivitu pro mladé uživatele, kteří udávají trendy, s inovativním třpytivým perleťovým lakem a elegantními barvami s nízkou sytostí. Během zářijového uvedení na trh bychom se měli dozvědět více.

S blížícím se datem představení se technologická komunita nemůže dočkat očekávaných funkce a vylepšení, které ukazují, že je společnosti Huawei připravená na konkurenci na té nejvyšší úrovni.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2499665/Picture_1.jpg 

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2499651/image_2.jpg 

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2499652/image_3.jpg 

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2499653/image_4.jpg 

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2499654/image_5.jpg 

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2499655/image_6.jpg 

 

KONTAKT: wangdong292@huawei.com

 

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za oponou toho, co společnost Huawei uvede na trh: jaké nové inovace se objeví  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.