Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost TCL získala na veletrhu IFA 2024 uznání za průlomové inovace a prestižní ocenění v oboru

PR článek, aktualizováno 11. září 2024, 23:25

Berlín (Německo) 11. září 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Na nedávném veletrhu IFA 2024 v Berlíně byla společnost TCL Electronics, přední světová značka spotřební elektroniky a světová dvojka mezi výrobci televizorů, oceněna za své inovace na poli produktů a technologická řešení. Zásluhou prémiových televizorů QD-Mini LED, televizorů NXTFRAME, chytrých telefonů a domácích spotřebičů získala společnost TCL řadu prestižních ocenění a uznání od věhlasných médií a organizací.

Ocenění Global Product Technology Innovation Award (GPTIAwards), které udělují International Data Group (IDG) a Německá obchodní a průmyslová komora (DIHK), letos oceňuje vynikající výsledky společnosti TCL v sektoru spotřební elektroniky. Televizory TCL řady A300 NXTFRAME – zcela nová kategorie televizorů TCL zaměřená na různé životní styly – získala ocenění "Lifestyle TV Design Innovation Gold Award" za propojení umění, designu a špičkových technologií. Chladnička TCL TCL Free Built-In Refrigerator získala ocenění "Free Built-In Design Innovation Gold Award" rovněž díky své bezproblémové konstrukci, která dokonale zapadá do prostoru kuchyně a vyžaduje jen centimetrovou mezeru na obou stranách.

Na veletrhu IFA 2024 společnost TCL představila také prémiový televizor X11H QD-Mini LED, který se stal držitelem ocenění "Best of IFA 2024" od mnoha mezinárodních médií, což dále upevnilo pověst společnosti TCL jakožto lídra v oblasti technologie Mini LED a velkoformátových televizorů. Před veletrhem IFA získala společnost TCL také trojici prestižních ocenění EISA za výjimečný výkon a kvalitu zobrazení domácího kina v období 2024/2025. Tato ocenění odrážejí závazek společnosti TCL přinášet špičkové technologie a design, jež zvyšují uživatelský komfort.

O společnosti TCL Electronics

Společnost TCL Electronics (1070.HK) je přední značkou spotřební elektroniky a globálním lídrem v oblasti televizorů. Aktuálně působí na více než 160 trzích po celém světě. Specializuje se na výzkum, vývoj a výrobu produktů spotřební elektroniky – televizorů, audiozařízení, domácích spotřebičů, mobilních zařízení, chytrých brýlí, komerčních displejů a dalších. Navštivte webové stránky společnosti TCL na adrese https://www.tcl.com.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2501184/

TCL_Recognized_at_IFA_2024_for_Breakthrough_Innovations_and_Prestigious_Industry_Awards_2.jpg 

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2501185/

TCL_Recognized_at_IFA_2024_for_Breakthrough_Innovations_and_Prestigious_Industry_Awards_1.jpg 

KONTAKT: yu.qiu@rfcomms.com

 

 

 

 

 

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost TCL získala na veletrhu IFA 2024 uznání za průlomové inovace a prestižní ocenění v oboru  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.