Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Runergy získala v hodnocení ESG prostřednictvím platformy Synesgy výsledek Velmi dobrá úroveň udržitelnosti

PR článek, aktualizováno 12. září 2024, 20:50

Šanghaj 12. září 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Runergy, přední společnost v oblasti solární energetiky a výrobce fotovoltaických modulů úrovně 1 (Tier 1) dle BNEF, úspěšně absolvovala hodnocení svého podnikání z hlediska ekologie, udržitelnosti, sociální a korporátní odpovědnosti (ESG) na platformě Synesgy s výsledkem Dobrá úroveň udržitelnosti v obecné části a Výborná úroveň v oborové části, čímž dosáhla významného milníku jako společnost dosahující dobré shody se zásadami ESG v souladu s osvědčenými národními a mezinárodními postupy.

Synesgy je globální digitální platforma pro hodnocení udržitelnosti ESG v rámci dodavatelského řetězce, kterou vyvinula ratingová agentura CRIF Ratings působící pod dohledem ESMA. Globální iniciativy pro podávání zpráv (Global Reporting Initiative, GRI) a Cílů udržitelného rozvoje (Sustainable Development Goals, SDG).

CRIF se specializuje na vývoj a řízení služeb úvěrových registrů a obchodních informačních systémů, analytiku, outsourcing a zpracování informací a také pokročilá digitální řešení pro rozvoj podnikání a otevřené bankovnictví. Služby CRIF využívá více než 82.000 společností, 10.000 bank a finančních institucí a 600 pojišťoven ve více než 40 zemích. Hodnocení ESG prostřednictvím platformy Synesgy nyní představuje klíčovou referenci pro hodnocení společností všech velikostí a odvětví v Itálii i celé Evropě, přičemž dobrý výsledek je důkazem solidních výkonů společnosti, její finanční síly, schopnosti inovovat a být spolehlivým partnerem udržitelného rozvoje.

ESG skóre dle platformy Synesgy je posouzením úrovně souladu společnosti s faktory ESG s přihlédnutím k jejímu odvětví a zeměpisné oblasti. Získání certifikátu Synesgy pak dokazuje vynikající výsledky společnosti Runergy v oblasti ESG a její závazek k udržitelnému rozvoji a vysokým standardům společenské odpovědnosti v každodenním provozu.

"Z hlediska životního prostředí jsme neochvějně odhodláni dodržovat udržitelné postupy. Využíváme ekologicky šetrné materiály a výrobní procesy, abychom minimalizovali naši uhlíkovou stopu a rozvíjeli odpovědný provoz," uvedl globální marketingový ředitel společnosti Runergy Yu Bing. "Důkazem našeho závazku k udržitelnosti je i naše působivé hodnocení ESG, které nám vyneslo uznání od společností Dun & Bradstreet, EcoVadis a Achilles."

Společnost Runergy byla za své výsledky v oblasti ESG opakovaně oceněna, včetně nejvyššího hodnocení (Velmi dobré) od společnosti Dun & Bradstreet, bronzové medaile za udržitelnost od společnosti EcoVadis spojené s umístěním mezi 35 % nejlepších společností či nejvyšší úrovně certifikace ESG od společnosti Achilles.

Od června 2023 je společnost Runergy členem dobrovolné iniciativy United Nations Global Compact, která podporuje odpovědné chování podniků. Jako globální společnost působící v oblasti fotovoltaiky Runergy nadále začleňuje svou vizi udržitelného rozvoje do své obchodní strategie a činnosti a poskytuje zákazníkům efektivní a udržitelné produkty a služby.

"Také v budoucnu hodlá společnost Runergy usilovat o udržitelný rozvoj a spolupracovat se svými partnery na utváření udržitelné zelené budoucnosti," dodal Yu.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2502446/Runergy_Passes_Synesgy_ESG_Assessment_Good_Level_Sustainability.jpg 

KONTAKT: Selina Ding, dingax@runergy.cn

 

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Runergy získala v hodnocení ESG prostřednictvím platformy Synesgy výsledek Velmi dobrá úroveň udržitelnosti  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.