Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Živě: Debata v hasičárně Dobrá zpráva pro kraj

PR článek, aktualizováno 15. září 2024, 6:00

Kandidáti Sociální demokracie jezdí po obcích a městech Středočeského kraje v rámci volební kampaně pro nadcházející krajské volby a ptají se lidí, co je pálí. Sociální demokracie nechce na kraji problémy pouze hasit, ale předcházet jim. Proto chce už teď vědět, co obyvatele kraje trápí. Otevřít debatu a napřímo komunikovat s voliči ožehavá témata i priority, se kterými jde SOCDEM do voleb, bylo cílem debat po hasičárnách v kraji.

V neděli 15. září 2024 odpoledne se uskuteční debata s kandidáty do zastupitelstva Středočeského kraje v hasičárně v Loučeni. Lídrem debaty bude starostka Marta Peterková, do debaty se zapojí i další kandidáti: Miloslav Čihák, Lubomír Nymburský, Karel Machovec, Jaroslava Kopecká a Petr Pavlík. Přímý přenos debaty můžete sledovat od 16:30.

Starostka Marta Peterková vidí příležitost ke změně v přístupu k opravám místních komunikací. Za efektivní řešení problému považuje spolu se Sociální demokracií vytvoření krajského revitalizačního programu, který malým obcím pomůže financovat tyto opravy z krajských peněz. Nezapomíná ani na zdraví a správný vývoj našich dětí, a proto podporuje obědy zdarma pro děti na základních školách, což je jedna z hlavních priorit volebního programu SOCDEM. Sociální demokracie prostřednictvím debat chtěla dát šanci obyvatelům obcí a měst říct nahlas, co je pálí. Obce a města musí být na kraji slyšet.

O Sociální demokracii (SOCDEM)

Nová generace sociálních demokratů přináší opravdové zkušenosti a umění věci dotáhnout. Sociální demokracie (SOCDEM) je teď takovou, jaká měla být již před třiceti lety a jakou ji dnes všichni potřebují – starostlivou, férovou a odhodlanou bojovat za to, aby byl hlas jejich voličů na kraji slyšet. Do voleb jde Sociální demokracie ve spolupráci s osobnostmi kraje i bez politické příslušnosti. Důležitá je zkušenost.

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Živě: Debata v hasičárně Dobrá zpráva pro kraj  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.