Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Hillstone Networks byla oceněna v nejnovější zprávě analytiků za řešení mikrosegmentace

PR článek, aktualizováno 13. září 2024, 9:05

Santa Clara (Kalifornie) 13. září 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Hillstone Networks, globální lídr v oblasti řešení kybernetické bezpečnosti, byla oceněna ve zprávě The Forrester Wave™: Microsegmentations Solutions, za 3. čtvrtletí roku 2024, pro své pokročilé nabídky mikrosegmentace, včetně CloudHive a CloudArmour. Při hodnocení poskytovatelů řešení mikrosegmentace se zohledňovalo 23 kritérií. Zmíněná analýza zahrnovala identifikaci, průzkum, analýzu a hodnocení nejvýznamnějších poskytovatelů na trhu. Zpráva nabízí podrobné srovnání jednotlivých poskytovatelů a pomáhá odborníkům vybrat nejvhodnější řešení pro jejich konkrétní potřeby.

Toto uznání podtrhuje schopnost společnosti Hillstone poskytovat špičková řešení kybernetické bezpečnosti, která se přizpůsobují složitým a dynamickým prostředím.

"Jsme hrdí na to, že nás společnost Forrester ocenila za naši nabídku v oblasti mikrosegmentace. Naše řešení jsou navržena tak, aby poskytovala účinnou ochranu v různých prostředích, od fyzických a virtuálních serverů až po cloud," prohlásil Tim Liu, technický ředitel a spoluzakladatel společnosti Hillstone Networks.

Společnost Hillstone Networks nabízí pokročilá řešení mikrosegmentace prostřednictvím řešení CloudHive a CloudArmour. CloudHive se specializuje na mikrosegmentaci pro virtuální prostředí v privátních cloudech, jako je například VMware. Jeho integrace s přepínačem hypervizoru umožňuje efektivní politiku mikrosegmentace pro kompletní komunikaci v rámci virtuálního prostředí. Schopnost CloudHive nahradit NSX usnadňuje přechod uživatelů, zatímco integrovaný systém detekce a prevence narušení je zárukou robustní a spolehlivé ochrany.

CloudArmour mezitím rozšiřuje mikrosegmentaci na kontejnery, bare-metal servery a cloudové hostitele, takže poskytuje komplexní ochranu v různých technologických prostředích. Hillstone Networks nabízí obě řešení v rámci modelu trvalé licence, což je charakteristická vlastnost zvyšující jejich flexibilitu a přizpůsobivost na trhu.

Nacházíme se v nejpokročilejší éře mikrosegmentace, kdy se řešení rozšířila mimo datová centra i na architektury mikroslužeb, veřejné cloudy, prostředí provozních technologií (OT) a dokonce i na sedmou vrstvu. To umožňuje zásady, které zohledňují identitu uživatele a procesu. Přední řešení nyní umožňují organizacím rychle implementovat zásady bez softwaru a ke zvýšení bezpečnosti využívat technologie jako Endpoint Detection and Response (EDR).

Nové technologie, jako je umělá inteligence a automatizace, mění kybernetickou bezpečnost. V reakci na tyto trendy vyvinula společnost Hillstone Networks řešení, které nejenže posiluje ochranu před hrozbami, ale také se integruje s dalšími důležitými technologiemi, jako jsou SD-WAN a Zero Trust Network Access (ZTNA), a nabízí škálovatelnou a bezpečnostní architekturu připravenou na budoucnost.

O společnosti Hillstone Networks

Společnost Hillstone Networks zajišťuje integrované služby kybernetické bezpečnosti včetně pokrytí, kontroly a konsolidace pro zabezpečení digitální transformace více než 28.000 podniků na celém světě. Společnost Hillstone je uznávaným lídrem v oblasti kybernetické bezpečnosti, který chrání klíčová aktiva a infrastrukturu od edge až po cloud, bez ohledu na to, kde je největší pracovní zátěž. Další informace jsou k dispozici na adrese www.hillstonenet.com.

Kontakt pro média

Valeria Duran

+1 4085086750

inquiry@hillstonenet.com

 

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/765968/Hillstone_Logo.jpg

 

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Hillstone Networks byla oceněna v nejnovější zprávě analytiků za řešení mikrosegmentace  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.