Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Největší nákupní akce podzimu v Palladiu

PR článek, aktualizováno 13. září 2024, 9:55

Praha 13. září 2024 (PROTEXT) - Od pátku 13. září až do neděle 15. září 2024 se koná oblíbená podzimní prodejní akce „Palladium Shopping Weekend“. Desítky obchodů v nákupním centru Palladium připravily pro své zákazníky výrazné slevy, jejichž přehled naleznete na www.palladiumpraha.cz. Ve stejném termínu se pak další desítky prodejen účastní podzimních „Marianne Days“.

Nákupní centrum Palladium během akce zákazníky obdaruje za nákupy hezkými dárky. Stačí na Infokiosku v přízemí nákupního centra předložit účtenky za nákupy uskutečněné v Palladiu během v období 13. až 15. září 2024 a dárek může být váš:

  • Pří nákupu nad 800 Kč obdržíte stylovou textilní nákupní tašku, která je vyrobena z PET lahví.
  • Při nákupu nad 1600 Kč obdržíte elegantní etuji (taštičku) na zip. Vybrat si můžete z barev stříbrná, zlatá, měděná či růžovozlatá.
  • Při nákupu nad 2600 Kč obdržíte bílé tričko „Nadotek“ od nadace Debra s designem Lukáše Musila. Nadace Debra ČR podporuje pacienty s nemocí motýlích křídel. Trička „Nadotek“ jsou šitá švy ven, čímž se poukazuje na to, že kůži lidí s nemocí motýlích křídel dokonce i švy nebo cedulky můžou ublížit. Vy tak získáte originální kousek do svého šatníku.

Na vaše nákupy se těší i zmodernizované prodejny značek C&A, Reserved či Geox nebo nové značky, které v posledním roce nákupní centrum Palladium přivítalo, například Converse, Medicine, Columbia, Kara, Urban Brands.

Palladium Shopping Weekend doprovodí hudební program u Infokiosku v přízemí nákupního centra:

  • V pátek 13. září 2024, 16–18 hodin, vystoupí Son of Wolves & Milan Samko
  • V sobotu 14. září 2024, 14–16 hodin, vystoupí Johni

U Infokiosku je pro návštěvníky přichystán speciální podzimní fotokoutek v podobě telefonní budky s květinovou výzdobou.

Detailní informace o nákupní akci získáte na www.palladiumpraha.cz.

 

Palladium na náměstí Republiky v Praze je oblíbeným místem nákupů a setkávání. Součástí komplexu je 170 obchodů, 30 restaurací, prvotřídní kanceláře a garáže s kapacitou pro veřejnost 700 míst. Oblíbenost nákupního centra Palladium potvrdila veřejnost a odborná porota dvojnásobným udělením prestižního ocenění Superbrands pro rok 2023 a pro rok 2024 pro nejlepší značky v České republice.

Do Palladia se každý dostane metrem ze stanice metra linky B Náměstí Republiky, tramvají anebo lze pohodlně zaparkovat v podzemní garáži se 700 prostornými místy. Aktuální obsazenost zákazníci mohou nalézt na www.palladiumpraha.cz. Parkovat lze již od 50 Kč/ hodinu.

www.palladiumpraha.cz @Facebook @Instagram

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Největší nákupní akce podzimu v Palladiu  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.