Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Hiconics představila na veletrhu RE+ 2024 inovativní řešení pro domácnosti a potvrdila svou pozici lídra v oboru ekologických energetických trendů pro Severní Ameriku

PR článek, aktualizováno 13. září 2024, 13:33

Anaheim (Kalifornie) 13. září 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Hiconics Eco-energy Technology ("Midea Hiconics", SZ: 300048), značka produktů ekologické energetiky, která působí pod hlavičkou společnosti Midea, na sebe významným způsobem upozornila na každoroční akci RE+ 2024, která se koná v prostorách Anaheim Convention Center. Představila zde svá inovativní energetická řešení pro domácnosti, navržená speciálně podle potřeb severoamerického trhu, která pokrývají celé spektrum požadavků na zajištění ekologické energie v domácnostech a představují významný pokrok při posilování udržitelného využití energií v obytných oblastech.

Společnost Hiconics na tomto nejnovějším systému pro ukládání energie v domácnostech úzce spolupracuje s přední světovou společností CSA Group, aby společně oslovily trhy v Severní Americe a podařilo se jim na nich rychle prosadit. Dne 11. září na výstavě RE+ 24 podepsaly týmy obou společností dohodu o strategické spolupráci, která je přelomová nejenom v oblasti nabídky produktů pro ukládání energie v domácnostech na severoamerickém trhu, ale buduje také pevné základy pro budoucí spolupráci na dalších trzích a ve více kategoriích.

Midea Hiconics a společnost CSA Group, globální organizace, která se zabývá bezpečností, společenskou prospěšností a udržitelností a zajišťuje testování, inspekce a certifikace po celém světě, uzavřely na této akci strategické partnerství. Cílem této spolupráce, ratifikované podepsanou dohodou, je zlepšit úroveň certifikace produktů pro ukládání energie v domácnostech v Severní Americe, certifikace podnikových systémů i testovacích služeb.

"Dohoda staví na našich společných zájmech a pro obě zúčastněné strany je příslibem trvalého růstu a dlouhodobého rozvoje," uvedl Dennis Lee, generální ředitel společnosti Midea Hiconics Overseas Sales Company. "Jedná se o milník, který, jak doufáme, povede k pokračujícímu vzájemnému rozvoji a posílení naší vedoucí pozice na mezinárodním trhu."

Henry Zhang, technický ředitel společnosti Midea Hiconics, během akce uvedl na trh celou řadu nových produktů přizpůsobených pro použití v domácnostech, včetně domácích systémů pro ukládání energie, mikrostřídačů, solárních panelů, střídačů a nabíjecí stanice pro elektromobily. Tyto produkty využívají odborných znalostí společnosti Midea v oblasti výzkumu a vývoje, výroby i testování, a společně představují komplexní řešení, které v domácnostech maximalizuje potenciál využití solární energie a staví ji na pozici hlavního zdroje energie v oblasti bytové energetiky.

Klíčové inovace, představené na veletrhu RE+ 2024:

• Kompletní systém pro ukládání energie v domácnostech: Systém je určený pro severoamerický trh a řeší časté problémy, s nimiž se uživatelé setkávají, jako jsou výpadky dodávky energie, vysoké náklady na provozování záložních baterií a vysoká cena elektrické energie. Díky svým extrémně nízkým rozměrům má se šířkou 6,7 palce (17 cm) velice malé nároky na prostor a splňuje energetické potřeby v rozmezí od 5 kWh až po 20 kWh. Je také stohovatelný a disponuje špičkovou konstrukcí s osmistupňovým zabezpečením, která severoamerickým domácnostem nabízí nebývalou energetickou svobodu a bezpečnost.

• Mikrostřídače: Nové mikrostřídače společnosti Midea Hiconics, které jsou nezbytné pro optimalizaci účinnosti fotovoltaických elektráren, jsou přímou odpovědí na rostoucí poptávku na vyspělých trzích, jakými jsou Evropa nebo právě Severní Amerika. Tyto střídače jsou vybaveny technologií dual-MPPT (Maximum Power Point Tracking), která zajišťuje maximálně efektivní generování energie, dvouportovou rychlospojkou pro snadnou instalaci a také spolehlivým krytím IP67, jež odolá i extrémním povětrnostním podmínkám, a nabízejí jak výjimečný výkon, tak i funkce inteligentní vzdálené správy.

Kromě těchto stěžejních produktů představila společnost Midea Hiconics kompletní sadu dalších řešení, mezi které patří:

• Nabíjecí stanice pro elektromobily: Tyto nabíjecí stanice s univerzálními možnostmi instalace, dálkovým ovládáním a funkcí plánování vyhoví díky jednofázovému rychlonabíjení s příkonem 7 kW a třífázovému rychlonabíjení s příkonem 22 kW nejrůznějším požadavkům. Technologie automatického přepínání fází zajišťuje bezpečné a účinné nabíjení.

• Solární střídače: Tyto střídače s velkým proudovým vstupem na úrovni až 20 A stejnosměrných na jeden vstup a technologií dual-MPPT maximalizují výkon při instalaci na celé řadě různých typů střech. Stupeň krytí IP66 zajišťuje jejich odolnost i v nepříznivých povětrnostních podmínkách a kompaktní provedení plug-and-play zjednodušuje instalaci a údržbu. Ochrana před obloukovým výbojem AFCI pak zvyšuje bezpečnost celého rozvodu.

• Řada systémů HiEnergy pro ukládání energie v obytných budovách: Tyto systémy, které jsou k dispozici v jednofázových i třífázových variantách, se vyznačují možností modulárního stohování pro snadné rozšiřování, krytím stupně IP65 pro zajištění stabilního provozu v různých provozních podmínkách a duální podporou pro integraci baterií a střídačů. O komplexní zabezpečení uživatele se pak postará víceúrovňová ochrana.

Podrobnější informace o společnosti získáte na jejím stánku #A57009 a na oficiálních webových stránkách https://www.hiconics-global.com/company-profile/ a profilu na sociální síti LinkedIn https://www.linkedin.com/company/hiconics-drive-technology-co-ltd-/posts/?feedView=all .

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2503740/Midea_Hiconics_showcases_latest_innovation_RE.jpg 

KONTAKT: Glorita, mafy7@midea.com

 

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Hiconics představila na veletrhu RE+ 2024 inovativní řešení pro domácnosti a potvrdila svou pozici lídra v oboru ekologických energetických trendů pro Severní Ameriku  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.