Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pylontech US se představuje na veletrhu RE+ 2024

PR článek, aktualizováno 14. září 2024, 11:07

Anaheim (Kalifornie) 14. září 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Pylontech US výrazně zapůsobila na největší severoamerické výstavě čisté energie RE+ 2024, která se tento týden konala v kalifornském Anaheimu.

Po letech růstu společnost Pylontech v loňském roce urychlila svou strategii lokalizace a dosáhla významného milníku, když na začátku letošního roku založila místní dceřinou společnost v Dallasu. Tento krok pro ni znamená průlom na americkém trhu a posiluje závazek společnosti vytvářet a sdílet hodnoty se svými globálními zákazníky a partnery.

Winnie Weiová, generální ředitelka společnosti Pylontech US, hovořila s Mezinárodní aliancí pro baterie a skladování energie o strategickém rozvoji společnosti na americkém trhu. Nastínila přitom rozvoj podnikání společnosti Pylontech a zdůraznila její rozsáhlé výzkumné a vývojové kapacity i zkušenosti se skladováním energie v rezidenčním i komerčním/průmyslovém sektoru, a to zejména v Evropě. „Věříme, že skladování energie má významný dopad a že prostřednictvím partnerství lze dosáhnout větší hodnoty. Spojené státy jako druhý největší trh s ukládáním energie na světě skýtají obrovský potenciál a nabízejí inovativní obchodní příležitosti. S potěšením vítáme další místní talenty a partnery, kteří nám pomohou společně maximalizovat hodnotu skladování energie."

Kromě nové dceřiné společnosti prezentovala společnost Pylontech na veletrhu RE+ 2024 i svou připravenost na americký trh v různých aspektech. Společnost oznámila, že její produkt pro skladování energie v domácnostech, Force H3, získal certifikaci UL9540B VOC. Pylontech je přitom první čínskou společností, která tohoto uznání dosáhla. Zároveň je tak oficiálně potvrzeno, že rezidenční produkty společnosti Pylontech splňují nejnovější technické normy požární bezpečnosti. Společnost také vydala bílou knihu o bezpečnosti komerčních a průmyslových systémů pro skladování energie (Commercial & Industrial Energy Storage System Safety), v níž se podělila o své poznatky a osvědčené postupy pro zajištění bezpečnosti těchto systémů.

„Naší vizí je dodat chytřejší energii miliardám lidí. Propojením našich odborných zkušeností s místními znalostmi v USA chceme poskytnout našim zákazníkům větší hodnotu na cestě k udržitelné budoucnosti," uvedla Winnie Weiová.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2503892/1.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2503894/2.jpg

KONTAKT: Lucy Han, lucy.han@pylontech.com.cn

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pylontech US se představuje na veletrhu RE+ 2024  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.