Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Beny získává ocenění nejlepší značky v oboru fotovoltaiky „Top Brand PV 2024" od agentury EUPD Research za měniče

PR článek, aktualizováno 14. září 2024, 21:34

Wen-čou (Čína) 14. září 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Beny, globální lídr v oblasti nových energetických řešení, oznámila zisk prestižního ocenění nejlepší značky v oboru fotovoltaiky Top Brand PV 2024 od agentury EUPD Research za měniče. Toto hodnocení zdůrazňuje nejen vynikající úspěchy značky Beny, ale odráží také vysokou míru důvěry, kterou ve společnost chovají partneři po celém světě.

EUPD Research Top Brand PV je jedním z nejprestižnějších titulů ve fotovoltaickém průmyslu, určeným k ocenění společností vynikajících v oblasti povědomí o značce, podílu na trhu a spokojenosti zákazníků. Díky hodnocení založenému na důkladném výzkumu a analýze má tato certifikace značek v oboru vysokou autoritu a důvěryhodnost. Získání tohoto ocenění signalizuje vedoucí postavení společnosti na trhu a významný vliv značky.

Jako lídr v globálním odvětví nové energetiky společnost Beny důsledně prosazuje inovace ve vývoji produktů a nashromáždila rozsáhlé zkušenosti v oblasti integrovaných řešení. Její mikroměniče vynikají svým špičkovým výkonem, kapacitou pro zpracování proudu a kompatibilitou s fotovoltaickými moduly, díky čemuž jsou preferovanou volbou pro balkónové a střešní fotovoltaické instalace.

V současné době společnost Beny vybudovala komplexní obchodní uspořádání integrující fotovoltaiku, skladování energie a nabíjení elektromobilů, které zákazníkům po celém světě nabízí kompletní řešení od výroby energie až po její skladování a využití. Díky tomuto prozíravému strategickému uspořádání a důslednému pochopení potřeb zákazníků si společnost Beny získala na trhu všeobecné uznání, které vyvrcholilo získáním ocenění Top Brand PV 2024.

Generální ředitel společnosti Beny Jundan Wang k tomuto úspěchu uvedl: „Získání tohoto titulu představuje nejen uznání našich úspěchů, ale také povzbuzení pro náš budoucí rozvoj. Společnost Beny pojme toto ocenění jako nový výchozí bod a bude pokračovat v nepřetržitých inovacích a snaze o dokonalost, aby povznesla celé odvětví na novou úroveň."

Také v budoucnu hodlá společnost Beny nadále uplatňovat své technologické přednosti a inovační schopnosti s cílem poskytovat zákazníkům špičkové výrobky a služby. Společnost plánuje dále zvyšovat investice do výzkumu a vývoje, rozšiřovat propagaci a aplikaci svých řešení „fotovoltaika + skladování energie + nabíjení elektromobilů" a podporovat globální přechod na zelenou energii.

Další informace na adrese www.beny.com.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2504898/BENY.jpg

KONTAKT: info@beny.com

 

 

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Beny získává ocenění nejlepší značky v oboru fotovoltaiky „Top Brand PV 2024" od agentury EUPD Research za měniče  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.