Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sunwoda Inside na veletrhu RE+ 2024: Představení komplexních řešení pro skladování energie v celém průmyslovém řetězci

PR článek, aktualizováno 16. září 2024, 8:54

Anaheim (Kalifornie) 16. září 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Sunwoda výrazně zapůsobila na veletrhu RE+ 2024 s tematickou prezentací "Sunwoda Inside" (Sunwoda uvnitř) a podtrhla tak své vedoucí postavení v oblasti komplexních řešení pro skladování energie. Na základě 27 let zkušeností v oblasti bateriových technologií společnost vyvinula komplexní ekosystém zahrnující bateriové články, bateriové bloky, systémy řízení baterií (battery management system, BMS), systémy hospodaření s energií (energy management system, EMS) a plně integrovaná řešení pro skladování energie.

Představují se články pro ukládání energie

Dlouholeté odborné zkušenosti společnosti Sunwoda jí umožňují dodávat integrovaná řešení pro ukládání energie, která určují oborové standardy. Na veletrhu RE+ 2024 společnost představila své nejmodernější články s ultra velkou kapacitou 314 Ah a 600 Ah+. Články 314Ah, hojně využívané v 5MWh bateriovém systému pro skladování energie (battery energy storage system, BESS) NoahX, se mohou pochlubit řadou certifikací a vyšší hustotou energie, což zvyšuje jejich spolehlivost v různých aplikacích.

Nové články 600Ah+, určené pro systémy skladování energie o kapacitě přesahující 6,5 MWh instalované ve 20stopých kontejnerech, představují technologický skok v oblasti skladování energie. Předpokládané dodání těchto článků, vyznačujících se přesným řízením napětí a kompatibilitou s vysokonapěťovými systémy 2000 V, je naplánováno na rok 2025.

Komplexní řešení pro rozmanité energetické potřeby

V rámci výstavy společnost Sunwoda představila celé spektrum řešení pro ukládání energie. 5MWh systém pro ukládání energie s kapalinovým chlazením NoahX, koncipovaný pro více než 12.000 cyklů a s životností přesahující 20 let, hraje zásadní roli v globální energetické transformaci. Tento systém, který byl v červnu úspěšně nasazen v největším nezávislém projektu skladování energie na straně sítě v provincii Če-ťiang, se prosadil i na mezinárodních trzích včetně Evropy a Austrálie.

V sektoru komerčních a průmyslových zařízení (C&I) představila společnost Sunwoda kapalinou chlazený venkovní skříňový systém NoahX 417 kWh. Toto řešení obsahuje vysoce bezpečné články s dlouhým cyklem 314 Ah a integruje pokročilé technologie BMS a EMS společnosti Sunwoda, které zajišťují provozní stabilitu, optimální energetickou účinnost a hospodárnost.

V oblasti rezidenčních aplikací společnost Sunwoda nadále rozšiřuje své globální působení a realizuje aktivní projekty v Německu, Itálii, Velké Británii, Francii a Španělsku. Její flexibilní a škálovatelné produkty s kapacitou od 5 kWh do 180 kWh jsou navrženy tak, aby splňovaly různé potřeby zákazníků a podpořily přechod na zelenou energii v domácnostech i podnicích.

O společnosti Sunwoda Energy

Společnost Sunwoda Energy se jako dceřiná společnost skupiny Sunwoda Group specializuje na komplexní řešení pro ukládání energie, včetně síťové energie, systémů skladování energie (ESS) pro domácí, komerční a průmyslové (C&I) i komunální využití a inteligentních energetických řešení. Společnost rovněž nabízí integraci zdrojů, sítí, zátěže a úložiště a cloudu (Source-Grid-Load-Storage-Cloud), přičemž její komplexní služby pokrývají prodej, investice, výstavbu i provoz v průběhu celého životního cyklu.

KONTAKT: Zeng Edward, zengqinghua@sunwoda.com

 

 

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sunwoda Inside na veletrhu RE+ 2024: Představení komplexních řešení pro skladování energie v celém průmyslovém řetězci  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.