Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pomoc pro tisíce obcí a miliony občanů v současné krizové situaci

PR článek, aktualizováno 16. září 2024, 13:22

Praha 16. září 2024 (PROTEXT) - V reakci na povodně, které aktuálně zasahují řadu obcí a měst po celé České republice, spustila Galileo Corporation okamžitou a nepřetržitou technickou podporu dostupnou pro více než polovinu samospráv v ČR. Cílem je zajistit včasné a přesné informování občanů v postižených oblastech a podpořit vedení obcí, které potřebuje rychle reagovat na situaci v terénu.

„Naše komunikační nástroje, které využívá přes 3000 obcí a miliony občanů, nyní hrají zásadní roli v poskytování krizových informací. Pomáháme starostům i dalším představitelům obcí informovat veřejnost i v případech, kdy nemají přístup k internetu či elektřině,“ říká Dušan Procházka, majitel Galileo Corporation.

Technologie připravené pro krizi

Galileo Corporation poskytuje klíčové komunikační nástroje, které jsou nyní pro obce nepostradatelné. Systémy jako Smart Info (SMS/e-mail), webové platformy a mobilní aplikace V OBRAZE umožňují rychlé šíření informací o povodňové situaci. Pokud obec není schopna šířit zprávy vlastními silami, Galileo převezme tuto odpovědnost a zajistí, aby občané dostávali důležité zprávy.

„Obracejí se na nás starostové z obcí, kde současná situace způsobila výpadky elektřiny či jiné problémy, které narušují schopnost obcí informovat své občany. Také nám volají lidé z vedení obcí, kteří aktivně pomáhají v terénu. Tito lidé nemají čas sedět u počítačů a vkládat aktuální dění do komunikačních nástrojů své obce. Proto přebíráme tuto úlohu za ně a zasíláme důležité informace jejich občanům prostřednictvím našich nástrojů. Naše technická linka je dostupná 24/7, abychom mohli maximálně pomoci,“ vysvětluje Daniel Všední, vedoucí technické podpory společnosti Galileo Corporation.

Výzva pro občany: Sledujte oficiální komunikační kanály Galileo Corporation apeluje na občany, aby sledovali oficiální komunikační kanály svých obcí – webové stránky, SMS služby, mobilní aplikace a další. Tyto kanály poskytují přístup k aktuálním informacím o vývoji povodní a dalších důležitých zprávách z jejich regionu.

Více informací: https://www.igalileo.cz/aktualne/aktuality/archiv-aktualit/povodne-mimoradna-technicka-podpora-24-7-791cs.html 

 

Kontakt:

Mgr. Václav Lintner, tiskový mluvčí Galileo Corporation

Tel.: 608 740 450

Kontakt 24/7: 226 257 057

Možnost reportáží online či osobně po celé republice po domluvě.

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pomoc pro tisíce obcí a miliony občanů v současné krizové situaci  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.