Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hanneke Faberová o globální vizi společnosti Logitech

PR článek, aktualizováno 17. září 2024, 9:42

Šanghaj 17. září 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Logitech International SA, švýcarský nadnárodní výrobce počítačových periferií, vyčlení více kapitálu a lidských zdrojů, aby získala větší podíl na rychle rostoucím čínském trhu.

Časopis Forbes China před nedávnem publikoval exkluzivní rozhovor s Hanneke Faberovou, generální ředitelkou společnosti Logitech.

"Naším posláním je rozšiřovat lidský potenciál při práci i zábavě a nabídnout lidem možnost si hry více užívat, podávat lepší výkony a vítězit. Inovace jsou tedy naším denním chlebem a umělá inteligence zde sehrává opravdu zásadní roli, jsme jakýmsi mostem nebo rozhraním k velkým jazykovým modelům. Takže mám opravdu radost, když se tyhle věci spojí dohromady. Vyšší výkon, efektivnější náklady a lepší úroveň udržitelnosti," prohlásila Hanneke.

"Rozsáhlá zákaznická základna v Číně je pro společnost Logitech významným zdrojem inspirace a ovlivňuje její obchodní strategie i v ostatních částech světa," dodala.

Společnost Logitech v rámci svého úsilí o zvýšení příjmů posílí spolupráci s čínskými giganty v oblasti technologií a e-commerce, jako jsou Baidu Inc, Tencent Holdings Ltd nebo JD Group, aby v Číně realizovala digitálně propojené a produktivnější obchodní aktivity.

"Společnost Logitech si je velmi dobře vědoma rychlého pokroku Číny v oblasti umělé inteligence a její významné role v globálním technologickém prostředí," řekla. "Úroveň umělé inteligence v Číně za svůj rozvoj vděčí účinné politické podpoře, rozsáhlému fondu nadaných pracovníků a silného průmyslového a inovačního ekosystému. Takové prostředí je pro rozvoj technologií umělé inteligence ideální."

Jak Čína vstupuje do nové éry ekologického a inovačního růstu, je podle Faberové pozoruhodné všímat si relativně vysokého počtu elektromobilů na silnicích v mnoha čínských městech. Společnost Logitech do roku 2030 sníží úroveň emisí uhlíku, které produkuje, o 50 %.

"Abychom snížili množství odpadu, používáme namísto nových materiálů recyklované plasty a v případě obalů jsme začali používat recyklovaný papír," konstatovala a dodala, že společnost v rámci úsilí o dosažení svých cílů udržitelného růstu zavádí i různá další inovativní řešení.

Společnost Logitech, pro kterou v továrně v Su-čou ve východočínské provincii Ťiang-su pracuje více než 2400 pracovníků a dalších 300 technických pracovníků a prodejců zaměstnává na více místech po celé zemi, dodává produkty vyrobené v Číně také do dalších částí světa.

Další informace získáte ve videu s rozhovorem.

Video – https://mma.prnewswire.com/media/2505914/Forbes_China_Interview_with_Logitech_Global_CEO.mp4 

KONTAKT: Iris Daiová, +(86)181-2102-1765, iris.dai@horizonchina.cn

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hanneke Faberová o globální vizi společnosti Logitech  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.