Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Shipmall nově doručí víkendové objednávky v pondělí

PR článek, aktualizováno 17. září 2024, 13:00

Hradec Králové 17. září 2024 (PROTEXT) - Stále náročnější požadavky na rychlost doručování zásilek i širší možnosti expanze na zahraniční trhy – to jsou výzvy, před nimiž stojí česká e-commerce. Společnost Shipmall, která poskytuje fulfillment, proto nabízí e-shopům nové služby: pondělní doručení víkendových objednávek a zahraniční expanzi na klíč.

Kdy dostane zákazník zboží, které si v e-shopu objedná v neděli odpoledne? Donedávna platilo, že nejdříve v úterý. Společnost Shipmall, poskytovatel fulfillmentu pro internetové obchody, tuto slovní úlohu mění. Díky zavedení víkendových směn dokáže nedělní nákup doručit už v pondělí.

Klienti Shipmallu tak nemusejí řešit logistiku vlastními silami. Fulfillment mají na míru, i když se jim zadaří a jejich e-shop rychle vyroste. Kapacita skladů Shipmallu pojme i výrazný výkyv. A nově vyhoví i zákazníkovi, který si třeba v neděli po obědě vzpomene, že by měl v pondělí manželce přinést dárek k výročí svatby.

„Našim klientům to poskytuje konkurenční výhodu,“ říká k nové službě CEO Shipmallu Martin Maro. „Mohou teď uspokojit poptávku i během víkendů, což je klíčové například pro sezónní kampaně nebo speciální prodejní akce.“

Kromě toho je Shipmall schopný poskytnout za určitých okolností pozdější cut-off, tedy časový limit, do kterého odbaví objednávku do následujícího pracovního dne. Nově platí hranice 17:00. „To přináší našim klientům vyšší míru flexibility a schopnost vyhovět rostoucím nárokům zákazníků,“ vysvětluje Maro.

Shipmall Direct – do zahraničí na klíč

Další výzvou, kterou české e-shopy řeší, je expanze do zahraničí. Na nových trzích se jim otevírají daleko větší možnosti, ovšem cestou na ně je potřeba překonat řadu překážek. Shipmall je pro své klienty odbourává novou službou Shipmall Direct. „Díky přímé registraci na různých marketplace platformách v celé Evropské unii jsme schopni prodávat na těchto trzích jakékoli zboží okamžitě,“ popisuje princip služby Maro. „Klient nemusí řešit složité procesy registrace, zalistování produktů, logistické nebo daňové povinnosti.“

Díky těmto dvěma novinkám dokáže Shipmall poskytnout svým klientům snadnější možnost uplatnění na zahraničních trzích i odpověď na stoupající nároky koncových zákazníků.

O společnosti Shipmall

Společnost Shipmall poskytuje služby fulfillmentu pro e-shopy a marketingovou logistiku od roku 2008. Díky provozům v Týništi nad Orlicí a v Senci na Slovensku může vyhovět klientům na obou trzích. Služby Shipmall pomáhají provozovatelům e-shopů absorbovat sezónní i mimořádné výkyvy, vynikají vysokou spolehlivostí a nízkou cenou.

Zdroj: Comgate

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Shipmall nově doručí víkendové objednávky v pondělí  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.