Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Kutnohorské zahrady se otevírají podruhé i se vzorovým domem

PR článek, aktualizováno včera

Kutná Hora 18. září 2024 (PROTEXT) - Výstavba 1. etapy projektu Moderní Malín v Kutné Hoře, který zahrnuje 22 ekologicky šetrných řadových rodinných domů, se blíží do finále. Kolaudace je naplánována na podzim, už nyní si však mohou zájemci prohlédnout vzorový dům. Koncept projektu klade důraz na udržitelné materiály, moderní technologie a minimalizaci provozních nákladů, což z nich dělá ideální volbu pro komfortní a úsporné bydlení se snadnou dostupností do Prahy. Vzorový dům vznikl ve spolupráci s renomovaným studiem Free Architects.

Rozvoj kutnohorského Malína

Kutnohorské zahrady tvoří 1. etapu developerského záměru společnosti MARLO, která do budoucna plánuje realizaci celkem až 7 etap. Ty na ploše několika hektarů zahrnují výstavbu rodinných a bytových domů, sportovišť a relaxačních zón, obchodních prostor nebo parkovacího domu.

Dny otevřených dveří 20. a 21. září

1. etapa výstavby 22 řadových eko domů je téměř hotova. Zájemcům o moderní bydlení se brána stavby otevře v pátek a v sobotu 20. a 21. září. Návštěvníci Dne otevřených dveří si mohou prohlédnout nejen výstavbu před dokončením, ale i kompletně vybavený vzorový dům.

Vzorový dům

22 jednotek má dispozici 5+kk o podlahové ploše průměrně 117 m2. Ve spolupráci s architektonickým studiem Free Architects vznikl interiér vzorového domu: „Při návrhu interiéru nám šlo hlavně o vytvoření příjemného domova. Nábytek i barevnou kompozici jsme vybírali tak, abychom docílili útulné atmosféry pro klidný rodinný život. Chtěli jsme vytvořit místo, kam se všichni budou rádi po náročných dnech vracet načerpat energii. Místo, kde bude rodina ráda trávit společný čas,“ říká k procesu realizace architektka Dominika Šebestová.

Moderní technologie a výborné spojení s Prahou

Projekt rodinného bydlení nabízí domy s terasami, pozemkem a parkovacími místy vybavené nejmodernějšími technologiemi jako jsou tepelná čerpadla, fotovoltaické panely, bateriové systémy, nabíječky pro elektroauta, kvalitní zateplení a trojskla. Velkým benefitem je docházková vzdálenost k vlakové zastávce Kutná Hora – hlavní nádraží, odkud jste vlakem v Praze za 50 minut nebo v Kolíně za 10 minut.

Informace

Projekt s názvem Kutnohorské zahrady realizuje developerská společnost MARLO.

22 jednotek v 8 řadových domech vyrůstá v městské části Kutná Hora – Malín.

Kolaudace proběhne na podzim 2024.

Ceník jednotek ZDE.

Kontakty: www.kutnohorskezahrady.cz

veronika@modernimalin.cz

 

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kutnohorské zahrady se otevírají podruhé i se vzorovým domem  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.