Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Transaction Systems a Orion Innovation oznamují strategické partnerství

PR článek, aktualizováno včera

Edison (New Jersey) 18. září 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnosti Transaction Systems a Orion Innovation ("Orion"), dva významní lídři v oblasti informačních technologií, s potěšením oznamují uzavření strategického partnerství, jehož cílem je dodat organizacím poskytujícím finanční služby komplexní nabídku profesionálních služeb a nástrojů včetně řešení pro core banking Temenos (Temenos Core Banking Solutions). V rámci této spolupráce budou obě společnosti společně zajišťovat předprodejní, prodejní i dodavatelské činnosti a poskytovat klientům v oblasti finančních služeb špičková řešení, jejich implementaci, integraci i odbornou podporu a údržbu.

Prostřednictvím nové dohody spojí společnosti Transaction Systems a Orion své silné stránky, schopnosti a strategická řešení na podporu trhu finančních služeb v celé Evropě. Společnými silami se zaměří na realizaci profesionálních transformačních programů a implementaci nebo výměnu kritických backendových systémů, čímž pomohou svým klientům zlepšit bankovní operace a služby.

Společnosti Orion toto partnerství umožní získat přímý přístup na trhy a do regionů, kde působí společnost Transaction Systems, a tím i dosáhnout rozšíření svého dosahu a vlivu. Společnost Transaction Systems s využitím odborných znalostí společnosti Orion významně rozšíří své stávající portfolio řešení o nejmodernější řešení pro core banking, založené na softwaru předního dodavatele bankovních programů, společnosti Temenos. Odborníci společnosti Orion na danou problematiku z Evropy a Asie doplní kompetence společnosti Transaction System v oblasti profesionálních služeb.

Toto partnerství zavádí společný přístup k modernizaci core bankingu napříč řadou trhů, včetně západní Evropy, střední a východní Evropy (CEE) a kavkazského regionu.

"Navázání partnerství se společností Orion Innovation nás nesmírně těší. Spojením našich silných stránek získáme skvělé předpoklady pro poskytování bezkonkurenčních služeb našim klientům v bankovním sektoru," uvedl globální generální ředitel společnosti Transaction Systems Martin Loeffler.

"Tato spolupráce představuje pro obě společnosti významnou příležitost k posílení jejich pozice na trhu a dodání komplexních, inovativních řešení core bankingu pro odvětví finančních služeb," dodal ředitel divize finančních služeb pro Evropu ve společnosti Orion Innovation Suchen Janjale.

O společnosti Transaction Systems

Společnost TRANSACTION SYSTEMS je předním poskytovatelem inovativních technologických řešení pro odvětví finančních a maloobchodních služeb se specializací na technologie v oblasti plateb a transakcí, řešení pro digitální transformaci a také systémovou integraci. Společnost byla založena v roce 2002 a v současné době působí ve více než 35 zemích po celém světě. Díky své rozsáhlé geografické působnosti dokáže TRSYS poskytovat podporu klientům po celém světě, a to buď prostřednictvím vlastních lokálních týmů, nebo zavedené sítě pečlivě vybraných partnerů. Navštivte nás na https://tr-sys.eu/.

O společnosti Orion Innovation

Společnost Orion Innovation („Orion") je předním poskytovatelem služeb v oblasti digitální transformace a vývoje produktů. Díky svým kořenům v technologické odbornosti a designovém myšlení a jedinečné kombinaci agility, škálovatelnosti a vyspělosti pomáhá její tým přibližně 6400 zaměstnanců společnostem z žebříčku Fortune 1000 zvyšovat efektivitu, zlepšovat zákaznickou zkušenost a vyvíjet nové digitální nabídky. Prostřednictvím svých dodavatelských center v Severní Americe, regionu EMEA, Indii a Latinské Americe poskytuje Orion služby klientům z odvětví telekomunikací, médií a technologií, sportu a zábavy, profesionálních služeb, finančních služeb a zdravotnictví. Více informací najdete na www.orioninc.com.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2195243/4240974/Orion_Innovation_Logo.jpg 

 

Další informace poskytují: Sylvia Trakada, Transaction Systems, sylvia.trakada@tr-sys.eu; Za Orion Innovation: Joe LoBello, LoBello Communications, Joe@LoBelloCommunications.com

 

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Transaction Systems a Orion Innovation oznamují strategické partnerství  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.