Počasí dnes15 °C, zítra13 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Aptos uvádí revoluční niťový lifting NaMiCa na český a slovenský trh

PR článek, aktualizováno 23. září 2024, 8:27

Praha 23. září 2024 (PROTEXT) - Společnost Aptos, celosvětový lídr v oblasti estetické medicíny, uvádí na trh v České a Slovenské republice nový revoluční produkt niťového liftingu pod názvem NaMiCa. Tato inovativní technologie, která kombinuje niťový lifting s pokročilou biostimulací pomocí zapouzdřených molekul kyseliny hyaluronové (HA), poskytuje dlouhodobé omlazení pokožky s přirozeným efektem a minimální rekonvalescencí. Technologie NaMiCa byla představena na konferenci pro odborníky v estetické medicíně, která proběhla o tomto víkendu 21.-22. září 2024 v Brně. Součástí konference byla i praktická školení a cadaver kurz v Anatomickém ústavu při Masarykově univerzitě.

Niťový lifting NaMiCa je revoluční metodou, která využívá speciální vstřebatelné nitě obohacené o molekuly kyseliny hyaluronové (HA), zapouzdřené do inovativního materiálu PLA. Tyto nitě nejenže poskytují okamžitý liftingový efekt a zpevnění pokožky, ale díky řízenému uvolňování kyseliny hyaluronové v různých fázích po aplikaci stimulují produkci kolagenu a zlepšují celkovou kvalitu pleti. "NaMiCa přináší omlazení pleti bez nutnosti chirurgického zákroku a s minimálním rizikem komplikací. Je ideální volbou pro muže i ženy ve věku 30 až 60 let, kteří chtějí dosáhnout přirozeně vypadajícího omlazení v oblastech obličeje, krku nebo dekoltu," říká obchodní ředitelka společnosti Aptos v České republice, Petra Kolářová. "Jméno NaMiCa symbolizuje kombinaci emocionálních a technických aspektů. "Nami" v gruzínštině znamená rosa, což odkazuje na hydrataci a omlazení, zatímco technický název odráží inovativní přístup společnosti Aptos, který kombinuje různé velikosti molekul HA (Nano, Micro, Capsules) pro cílené a postupné uvolňování s dlouhodobým efektem," dodává výkonný ředitel společnosti Aptos v České republice, David Kosina.

Společnost uvádí, jako hlavní výhody technologie NaMiCa, dlouhodobý efekt, minimální invazivnost s rychlou rekonvalescencí, cílené uvolňování kyseliny hyaluronové po dobu 6 měsíců, pevnější lifting a přirozený vzhled bez viditelných stop zákroku.

Společnost Aptos, založená v roce 1997 doktorem Marlenem Sulamanidzem, patří mezi průkopníky v oblasti estetické medicíny. Její patentované technologie v oblasti niťových liftingů jsou celosvětově uznávány. Aptos působí ve více než 100 zemích světa, kde pomáhá odborníkům i jejich klientům dosahovat přirozené krásy a omlazení bez nutnosti invazivních zákroků.

 

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Aptos uvádí revoluční niťový lifting NaMiCa na český a slovenský trh  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.