Počasí dnes15 °C, zítra13 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Fén, který si zamilujete a vaši peněženku nezruinuje

PR článek, aktualizováno 24. září 2024, 10:38

Praha 24. září 2024 (PROTEXT) - Péče o vlasy není jen rutina, je to rituál, při kterém je každý detail důležitý. Od výběru nejvhodnějších přípravků až po precizní styling. Každý krok je klíčem k dosažení maximální dokonalosti. Ale to, co skutečně korunuje vaši krásu, je fénování. Okamžik, kdy se z vašich vlasů stane skutečné umělecké dílo. Představujeme vám nový fén na vlasy Sencor Artemiss, se kterým bude radost tvořit. Ať už díky vysokorychlostnímu vysoušení, ionizační technologii pro lesklé a vyživené vlasy, tichému provozu, ale také ohleduplnější péči o vaše vlasy.

Vlasy – symbol elegance a síly, který definuje vaši osobnost

Volba fénu není jen nějakým rozhodnutím, kterých uděláme během dne desítky. Vyberte si nástroj, který podtrhne dokonalost a krásu vašich vlasů a dopřejte jim péči, kterou si zaslouží. Protože vaše vlasy jsou právě tou korunou, která vás rozzáří.

Fén Sencor Artemiss SHD 9100RS (doporučená cena 2999 Kč) posouvá standardy vlasové péče na zcela novou úroveň. Tento přístroj spojuje špičkový výkon s elegantním designem a to vše za rozumnou cenu.

Elegantní kouzelník s nespočtem možností

Tento geniální vysoušeč vlasů disponuje silným vysokorychlostním digitálním motorem BLDC a snadno tak zvládne vysušit i ty nejhustší vlasy. 4 stupně nastavení teploty (20-72 ˚C) zajišťují optimální regulaci pro zachování přirozené hydratace. Tři stupně rychlosti proudění vzduchu, kdy nejvyšší stupeň dosahuje rychlosti až 75 km/h, zároveň vysuší vlasy rychleji než doposud.

Inovativní ionizační technologie, která redukuje statickou elektřinu, zanechává vlasy hebké a snadno upravitelné. Fén je navíc doplněn o 2 magnetické nástavce, které lze během použití snadno vyměnit. Unikátní odnímatelný filtr umístěný v rukojeti umožní snadné čištění a prodlouží životnost vašeho vlasového mága.

Dokonalý ergonomický design a lehká konstrukce předurčují fén Artemiss k pohodlnému každodennímu použití. Elegantní vzhled skvěle doplňuje moderní estetiku každé koupelny. Fén Artemiss je dokonalou ukázkou toho, že kvalitní technologie a moderní nadčasový design, nemusí být nutně cenově nedostupné.

K dispozici je i menší varianta fénu Sencor Artemiss SHD 9000RS (doporučená cena 2499 Kč), které nechybí žádná ze skvělých funkcí, ale má pouze nižší výkon a díky své velikosti je vhodná na cesty.

Značka spotřební elektroniky SENCOR byla založena v roce 1969 v Japonsku, v devadesátých letech 20. století se pak stala firmou evropskou. SENCOR je řízen z Evropy, své produkty vyrábí v Asii i v evropských zemích. Mezi hlavní přednosti SENCOR patří atraktivní design výrobků; široký sortiment pro každou domácnost a její potřeby; inovace a zpřístupnění moderních technologií a funkcí, za které zákazník neutratí víc, než je nutné.

www.sencor.cz

 

Zdroj: Sencor

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fén, který si zamilujete a vaši peněženku nezruinuje  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.