Počasí dnes15 °C, zítra13 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost XCMG dodala zákazníkovi v Oceánii sklápěcí nákladní vozy XDE260, určené pro povrchové doly

PR článek, aktualizováno 24. září 2024, 14:32

Melbourne, Austrálie 24. září 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost XCMG Machinery („XCMG", SHE:000425) dodala zákazníkům v Oceánii sérii velkokapacitních sklápěcích nákladních vozů XDE260 s pevným rámem, určených pro povrchové důlní provozy. Jedná se o zcela nový milník, neboť důlní zařízení společnosti XCMG sklízejí již delší dobu úspěchy na předních pozicích mezinárodního trhu s důlní technikou a zaplňují dosud nevyužitý potenciál rozvoje obchodních aktivit této skupiny v globálním odvětví výroby důlních strojů.

„Společnosti XCMG Mining Construction se snaží naplňovat poslání a cíle v souladu se svým heslem ‚přední technologie pro zajištění spolehlivé budoucnosti', řídit se plánem transformace s důrazem na špičkový, inteligentní, ekologický a na služby orientovaný rozvoj na mezinárodní úrovni, využívat příležitosti inteligentní a digitální transformace a schopnosti navazování spolupráce pro podporu vysoce kvalitního rozvoje celé skupiny, a spolupracovat s našimi globálními partnery na dalším budování značky XCMG Mining Construction na světové úrovni," uvedl Geng Jiawen, generální ředitel společnosti XCMG Mining Construction.

Zástupce zákaznické společnosti při slavnostním předání poznamenal, že kvalitní technické schopnosti, špičková technická síla a komplexní nabídka poprodejních služeb společnosti XCMG jsou hlavními důvody, proč se ke spolupráci s XCMG rozhodli.

Oceánie, která je vysoce aktivním světovým trhem v oblasti důlních strojů, klade přísné požadavky na technologii a kvalitu důlních zařízení a zavedla přísné normy, které se zabývají bezpečností, komfortem i spolehlivostí zařízení. Na trhu zde dominují evropské a americké značky.

V porovnání s lehkými důlními nákladními vozy mají velkotonážní a těžké stroje vysoké technické nároky a společnost XCMG je jedním z mála čínských podniků, které pokročilá důlní zařízení vyrábějí za využití své vlastní globální výzkumné a vývojové platformy. Skupina v tomto oboru nastavila jedinečné a velmi vysoké standardy a dodává standardizované a digitalizované produkty vysoké kvality se zárukou prvotřídních služeb.

Sklápěcí vůz XDE260 s pevným rámem společnosti XCMG je klasický model, který je pro svou mimořádně pozoruhodnou přepravní kapacitu a mimořádně vysokou účinnost označován jako „důlní titán" a který byl s ohledem na důvěru, kterou si vysloužil u zákazníků z celého světa, již exportován do Evropy, Jižní Ameriky i na další mezinárodní trhy. Je vybaven vysoce výkonným motorem, který zajišťuje vysoké pracovní uplatnění a přizpůsobení celé řadě náročných pracovních podmínek, a využívá pokročilé technologie střídavého frekvenčního pohonu, která ve srovnání s výrobky stejné tonážní řady nabízí špičkový výkon.

Nákladní vozy XDE260 lze díky modulární konstrukci snadno demontovat, smontovat, přepravovat i zajišťovat jejich údržbu, a mohou splnit individuální potřeby zákazníků a flexibilně držet krok s velkými důlními rypadly o hmotnosti přes 400 tun.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2512532/XCMG_Delivers_XDE260_Dump_Truck_Designed_Open_Pit_Mines_Customer.jpg 

KONTAKT: Wang Lin, XCMG_media@163.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost XCMG dodala zákazníkovi v Oceánii sklápěcí nákladní vozy XDE260, určené pro povrchové doly  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.