Počasí dnes15 °C, zítra13 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Adventure cestování? S XRV obytňáky je to luxus i pořádný adrenalin

PR článek, aktualizováno 24. září 2024, 17:19

Praha 24. září 2024 (PROTEXT) - Kdo by dneska jezdil po silnici. Milovníci adventure cestování chtějí zažívat maximální svobodu, brázdit off-road a užívat si cestování bez omezení. Přesně pro takové fajnšmekry je k mání hned několik luxusních obytňáků z dílny XRV adventures, mezi nimiž vyčnívá unikátní kompletně předělaná Liazka z roku 1998.

Tohle ultimátní expediční vozidlo je pro ty, kteří chtějí to nejlepší. „Tenhle výjimečný LIAZ 18.33 4x4 XRV718 jezdí na podvozku, který má u nás velkou historii v závodění v Paris Dakar v 80. letech. S výkonným 300PS motorem a robustním 4x4 podvozkem zvládne tohle monstrum každý terén. Uvnitř najdete luxusní kuchyň s prvotřídními spotřebiči, prostornou koupelnu s 500litrovou nádrží na vodu a plně přizpůsobitelný interiér. Pohodlně se v ní vyspí až čtyři osoby a užijete si velké palivové nádrže a moderní klimatizaci, která vás udrží v pohodlí v jakémkoli prostředí. A díky solární energii můžete žít zcela nezávisle na síti,“ popisuje majitel firmy, David Císař, tento jedinečný stroj. Ten teď čeká na svého majitele, který ji s dávkou respektu nebude šetřit. Zjistit všechny specifikace můžete tady.

Kdo by volil spíše funglovku nebo má hodně specifických požadavků, může se porozhlédnout na www.xrvadventures.com. Tato firma začala s přestavbami náklaďáků před pěti lety a vznikají jim pod rukama doslova luxusní obytná auta s designovým vybavením, high-end technologiemi, které jsou připraveny na všechno. „V nabídce aktuálně máme třeba Mercedes-Benz Arocs 5, který umíme připravit jako off-road obytňák na klíč, anebo dodat jako prázdnou lakovanou konstrukci pro ty, kteří si chtějí postavit auto vlastníma rukama,“ doplňuje David Císař.

Pro více informací navštivte www.xrvadventures.com.

 

Zdroj: Emperium

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Adventure cestování? S XRV obytňáky je to luxus i pořádný adrenalin  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.