Počasí dnes15 °C, zítra13 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost HDL Automation získala vládní ocenění Manufacturing Champion Award za inovace v oblasti automatizace budov

PR článek, aktualizováno 25. září 2024, 14:43

Kanton (Čína) 25. září 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost HDL Automation, přední světový poskytovatel řešení pro inteligentní bydlení, získala prestižní titul Manufacturing Champion Enterprise, který je udělován společnostem, jež vynikají ve specializovaných výrobních odvětvích. Toto ocenění odráží pokročilé inovace společnosti HDL, špičkové výrobní technologie a silnou pozici na světovém trhu. Přísná kritéria výběru se zaměřují na vedoucí postavení v oboru, neustálé inovace a vysokou provozní efektivitu – oblasti, ve kterých HDL dlouhodobě vyniká.

39 let na špičce v oblasti automatizace budov

Společnost HDL Automation byla založena v roce 1985 a stala se přední společností v oblasti automatizace budov, která dodává pokročilá řešení pro rezidenční, komerční a pohostinský sektor. Její inovace zvyšují účinnost, bezpečnost a pohodlí budov po celém světě.

Nedávno byla společnost HDL také vyhlášena společností EqualOcean, jednou z nejuznávanějších čínských výzkumných institucí a značkou č. 1 v oblasti drátově řízené automatizace v Číně, což upevnilo její vedoucí postavení v oboru.

Díky svému úsilí o design a inovace získala společnost HDL několik prestižních ocenění, včetně Red Dot Award, iF Design Award a IDEA Award. Její vlajkový produkt panel Source 7 se vyznačuje elegantním designem knoflíků a elegantními barevnými variantami, které zvyšují funkčnost i estetický dojem. Jeho plynulé nastavení knoflíků a uživatelsky přívětivé rozhraní umožňují snadné ovládání inteligentních domácích systémů.

Produkty HDL se používají ve významných projektech po celém světě, včetně dubajské věže S-Tower, nádraží Paj-jün, české Státní opery a komplexu BMW Welt. Například nádraží Paj-jün v Kantonu, které bylo otevřeno 26. prosince 2023, má rozlohu 430.000 metrů čtverečních, 11 nástupišť a 24 kolejí. Ve špičce odbaví až 15.364 cestujících za hodinu, čímž se řadí mezi největší a nejvytíženější asijské dopravní uzly. Automatizační řešení společnosti HDL zlepšují správu osvětlení a prostřednictvím inteligentních panelů a vizualizačního softwaru umožňují centralizované řízení a sledování spotřeby energie v reálném čase, čímž zvyšují provozní efektivitu.

Ocenění Manufacturing Champion a uznání společnosti EqualOcean posilují postavení společnosti HDL na globálním trhu inteligentních technologií. S rostoucí poptávkou po inteligentních řešeních pro budovy se společnost HDL i nadále snaží vytvářet zdravější a udržitelnější obytné prostředí prostřednictvím inovací. Do budoucna se společnost HDL zaměří na to rozšířit svou globální působnost a zároveň pokračovat ve vedoucím postavení v oblasti technologií a udržitelnosti.

Díky téměř čtyřicetiletým zkušenostem, mnoha prestižním oceněním a významným projektům společnost HDL Automation nadále určuje budoucnost automatizace budov. Nedávné vládní uznání a ocenění v oboru potvrzují vedoucí úlohu HDL při utváření inteligentního bydlení.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2515100/HDL_won_numerous_prestigious_industry_awards_years.jpg 

KONTAKT: Emily Deng, emily@hdlautomation.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost HDL Automation získala vládní ocenění Manufacturing Champion Award za inovace v oblasti automatizace budov  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.