Počasí dnes17 °C, zítra13 °C
Úterý 1. října 2024  |  Svátek má Igor
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost INFiLED rozšiřuje možnosti globálních služeb díky modernizaci svého centra v Hongkongu

PR článek, aktualizováno 26. září 2024, 7:33

Šen-čen (Čína) 26. září 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost INFiLED známá svými inovativními řešeními v oblasti displejů oficiálně otevřela modernizované globální servisní středisko v Hongkongu. Toto středisko, které je v provozu od roku 2016, prošlo transformací podtrhující závazek společnosti INFiLED rozšiřovat svou globální působnost a nadále poskytovat bezkonkurenční zákaznický servis a technickou podporu.

Globální servisní středisko v Hongkongu strategicky umístěné v blízkosti sídla společnosti INFiLED v Šen-čenu je připravené nabízet rychlé a efektivní služby v oblasti oprav obrazovek a využívat přitom pozice tohoto města jako mezinárodního obchodního centra pro bezproblémový dovoz a vývoz. To zákazníkům přináší zkrácení doby vyřizování a vylepšení jejich celkové zkušenosti.

Kromě zajišťování oprav slouží toto středisko jako komplexní centrum pro konzultace a prodejní služby na míru zaměřené konkrétně na potřeby klientů v Hongkongu a Macau. Je vybaveno specializovaným prodejním týmem, který skvěle rozumí požadavkům každého klienta a nabízí individuální doporučení pro řešení LED displejů pro různé využití, jako je reklama, zábava, pořádání akcí a mnoho dalšího. Tento přístup podporuje informované rozhodování a zajišťuje, aby klienti dostali řešení dokonale odpovídající jejich představám.

Generální ředitel společnosti INFiLED HK Norman Lao v projevu v globálním servisním středisku uvedl: „Našim partnerům z celého světa poskytujeme špičkové služby a podporu. Díky našim kvalifikovaným servisním technikům v Hongkongu a spolehlivé podpoře z centrály v Šen-čenu jsme připraveni nabízet mnohem efektivnější služby. Vítáme všechny dotazy a těšíme, až vám naše služby začneme poskytovat. "

Nové globální servisní středisko v Hongkongu představuje významný pokrok ve strategii globální expanze společnosti INFiLED. Kromě toho podtrhuje závazek této společnosti posilovat své provozní možnosti a zajistit, aby klienti po celém světě dostávali rychlá a efektivní řešení šitá na míru. Tento krok je důkazem pozoruhodného růstu společnosti INFiLED a její vize do budoucna i toho, že je i nadále lídrem v oboru zobrazovacích technologií a přináší převratné inovace.

Kontaktní údaje globálního servisního střediska společnosti INFiLED:

Adresa: Office H, 29/F, Plaza 88, 88 Yeung Uk Road, Tsuen Wan, Hongkong

Telefon: 85235652077

O společnosti INFiLED

INFiLED je high-tech podnik specializující se na vývoj a výrobu špičkových LED videodisplejů. Sortiment produktů společnosti INFILED zahrnuje vysílání, virtuální produkci, reklamu, dopravu, sport, pořádání události, řízení a kontrolu, budování značky a firemní schůzky, kreativní využití a mnoho dalšího. Cílem společnosti INFiLED je s výrobky vyváženými do více než 87 regionů a zemí a více než 300 patenty přinést úžasné vizuální zážitky celému světu!

kontaktujte nás e-mailem: info@infiled.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2514872/INFiLED_GROUP_LIMITED_office.jpg 

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2514873/INFiLED_Global_Service_Center.jpg 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost INFiLED rozšiřuje možnosti globálních služeb díky modernizaci svého centra v Hongkongu  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.