Počasí dnes15 °C, zítra13 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jedny hodinky, nekonečné možnosti vzhledu: Hodinky řady HUAWEI WATCH GT 5 – nositelné zařízení s přizpůsobitelnými ciferníky pro každý okamžik

PR článek, aktualizováno včera

Madrid 26. září 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Huawei představila 19. září v Barceloně na akci HUAWEI Innovative Product Launch řadu hodinek HUAWEI WATCH GT 5. Ta ztělesňuje ducha vysokého výkonu a stylové konstrukce vozů Gran Turismo a dosahuje dokonalé rovnováhy mezi stylovým designem a inovativními technologiemi.

Nejnovější systém HUAWEI TruSense, který je k dispozici u verzí Pro a Standard, zajišťuje přesné, rychlé a komplexní sledování zdraví i kondice. Zásluhou působivé výdrže baterie umožňuje sledování sportovních aktivit na profesionální úrovni. Golfisté mají přístup k více než 15.000 globálních 3D map golfových hřišť, zatímco milovníci potápění můžou využívat certifikovaný režim volného potápění do hloubky 40 metrů.

Přizpůsobte si svůj čas s inovativními ciferníky hodinek pro jakýkoli životní styl [1]

HUAWEI WATCH GT 5 přináší 11 nových ciferníků, přičemž model Pro jich nabízí dokonce 13, s přizpůsobitelnými widgety pro různé životní styly, napříč 3 různými koncepcemi – klasické náramkové hodinky, kreativní interaktivita a špičkové funkce. Na vizuálně atraktivním ciferníku hodinek Blooming Brilliant je vyobrazena animovaná květina, která rozkvétá s denní aktivitou uživatele.

Nadčasové hodinky Land of Luxury jsou vhodné pro slavnostní příležitosti a pyšní se kruhovým kalendářem s tradičním analogovým nastavením, zatímco model Time Code zobrazuje čas a datum na čistém displeji. Nádherná varianta Dream Star kombinuje fitness metriku s nebeským motivem a hodí se pro neformální i poloformální příležitosti. Hodinky World Symphony II jsou jako stvořené pro zkušené cestovatele a po jejich obvodu jsou vypsány názvy měst i příslušných časových pásem.

HUAWEI Watch Face Marketplace nabízí více než 50.000 ciferníků hodinek ke stažení [2] prostřednictvím aplikace HUAWEI Health App, a to včetně oblíbených ciferníků uživatelů, jako jsou Cloud White Eagle, Pansy Glows, Gentleman Machinery a Silver Blue Wheel. Populární luxusní zlaté hodinky Cloud White Eagle jsou charakteristické 3D orlími křídly, která fungují jako hodinová a minutová ručička, a zároveň zvýrazňují údaje o počasí a wellness. Varianta Pansy Glows, oblíbená pro své přizpůsobitelné animované svítící květy, se zaměřuje na sledování aktivit a kalendář. Gentleman Machinery je ideální pro uživatele toužící po dosažné co nejlepších výsledků, sleduje tréninky a oznámení a zároveň nabízí základní zkratky. Moderní stříbřitě modré kolečko ukazuje počasí, kalendář i srdeční tep.

Okuste bezproblémové uživatelské rozhraní s hodinkami řady HUAWEI WATCH GT 5

Řada HUAWEI WATCH GT 5 se může pochlubit vylepšeným uživatelským rozhraním s plynulými přechody mezi obrazovkami a tematickými barevnými pozadími. Ciferníky hodinek si můžete přizpůsobit pomocí praktických widgetů, jako jsou kalendář a počasí [3]. Větší písmo a živé vizuální efekty usnadňují kontrolu nepřečtených oznámení a kroužků aktivity.

Pomocí aplikace HUAWEI AppGallery si můžete stahovat různé aplikace, které vám zpříjemní každodenní život. Díky kompatibilitě s chytrými telefony s operačními systémy iOS, Android i EMUI si může nespočet uživatelů vyzkoušet pokročilé zdravotní technologie a jedinečné funkce hodinek řady HUAWEI WATCH GT 5.

Hodinky řady HUAWEI WATCH GT 5 s možností přizpůsobení a uživatelsky přívětivým rozhraním se stanou dokonalým doplňkem jakéhokoli životního stylu.

Hodinky řady HUAWEI WATCH GT 5 jsou k dispozici v obchodech za cenu od (249 EUR) za standardní verzi a (379 EUR) za verzi Pro. Další informace najdete na adrese https://consumer.huawei.com/en/wearables/watch-gt5/.

O AppGallery

AppGallery, jedna ze tří největších globálních platforem pro distribuci aplikací, nabízí celou řadu různých globálních i lokálních aplikací v rozmanitých kategoriích, jako jsou navigace a doprava, zprávy, sociální média, finance, zábava a další. AppGallery je k dispozici ve více než 170 zemích a regionech a celosvětově se každý měsíc těší přízni více než 580 milionů aktivních uživatelů a 6 milionů registrovaných vývojářů.

AppGallery můžete navštívit na adrese: https://appgallery.huawei.com/Featured.

1. Dostupnost ciferníku závisí na modelu hodinek.

2. Další ciferníky, včetně placených variant, si můžete stáhnout z obchodu Watch Face Store. Konkrétní nabídky si můžete prohlédnout v obchodě Watch Face Store.

3. Přizpůsobení widgetů je k dispozici jen pro vybrané ciferníky hodinek. Další podrobnosti najdete v aplikaci HUAWEI Health.

Photo: https://mma.prnewswire.com/media/2515251/HUAWEI_WATCH_GT5_Series.jpg 

KONTAKT: Vivi Chen, vivi.chan@huawei.com, +34677108512

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jedny hodinky, nekonečné možnosti vzhledu: Hodinky řady HUAWEI WATCH GT 5 – nositelné zařízení s přizpůsobitelnými ciferníky pro každý okamžik  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.