Počasí dnes15 °C, zítra13 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Universal Robots vylepšuje nosnost robotů UR20 a UR30

PR článek, aktualizováno včera

Odense (Dánsko) 26. září 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Zvýšení síly kobotů s vysokým zatížením zvyšuje výrobní kapacitu a produktivitu zákazníků.

Universal Robots, dánská společnost vyrábějící kolaborativní roboty (koboty), nyní zvyšuje nosnost nové generace kobotů UR20 a UR30, což zákazníkům umožní zvedat více bez dodatečných nákladů.

Tyto aktualizace zvyšují celkovou nosnost, včetně koncového efektoru, na 25, resp. 35 kg při použití kobota v optimální poloze. To je užitečné zejména pro paletizační aplikace a řešení.

„Ve společnosti Universal Robots neustále testujeme a vyvíjíme naše produkty, a když poskytujeme nové funkce, chceme k nim partnerům a zákazníkům umožnit okamžitý přístup," říká Tero Tolonen, produktový ředitel . „Tato aktualizace umožňuje zákazníkům zvýšit produktivitu bez zvýšení nákladů a je jen jedním z příkladů toho, jak naše nadšení pro inovace přináší prospěch zákazníkům."

Dodatečné zvýšení síly nevyžaduje žádné nové nákupy a aktualizace výroby může proběhnout během několika minut. Zvýšení nosnosti lze odemknout jednoduchou aktualizací softwaru UR PolyScope na verzi 5.19 nebo novější. Během roku 2024 budou dodávané koboty UR20 a UR30automaticky obsahovat software potřebný pro podporu použití vyšší nosnosti.

Více informací o navýšení nosnosti pro UR20 a UR30 najdete zde.

Na mezinárodním průmyslovém veletrhu China International Industry Fair v Šanghaji byla tento týden poprvé představena paletizační aplikace UR20 se zvýšenou nosností. Prohlédněte si fotografie z demonstrace v kolekci obrázků.

Kolekci obrázků si můžete stáhnout zde.

O společnosti Universal Robots

Společnost Universal Robots je světovým lídrem v oblasti kolaborativní robotiky (kobotů), která se používá v celé řadě průmyslových odvětví. Naše poslání je jednoduché: Automatizace pro každého. Kdekoli. Po celém světě se prodalo více než 90.000 kobotů . Naše uživatelsky přívětivá platforma je podporována intuitivním softwarem PolyScope, oceňovanými školeními, komplexními službami, a největším ekosystémem kobotů na světě, který našim zákazníkům přináší inovace a možnost volby.

Společnost Universal Robots je součástí Teradyne Robotics, divize společnosti Teradyne (NASDAQ:TER), předního dodavatele automatických testovacích zařízení a pokročilých robotických technologií.

Další informace naleznete na adrese http://www.universal-robots.com .

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2514373/Universal_Robots_Logo.jpg 

Pro dotazy médií kontaktujte: PR@universal-robots.com nebo +45 28 95 69 93.

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Universal Robots vylepšuje nosnost robotů UR20 a UR30  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.