Počasí dnes17 °C, zítra13 °C
Úterý 1. října 2024  |  Svátek má Igor
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Novinky i zkušenosti v oblasti ESG na konferenci v PressCentru ČTK

PR článek, aktualizováno 27. září 2024, 8:14

Praha 27. září 2024 (PROTEXT) - Odborná konference ESG meetup - Reporting & Auditing, která se uskuteční 24. října v pražském PressCentru ČTK, se zaměří na zkušenosti s uplatňováním strategie pro odpovědné a udržitelné podnikání známé pod označením ESG (Environment, Social , Governance), ale i na očekávání dozorových institucí, auditorů a bank.

Cílem konference je představit aktuální přístupy k faktorům udržitelnosti v oblasti životního prostředí, sociální oblasti i odpovědné správy a řízení. Ukázat, že se nejedná pouze o povinné reportování aktivit v uvedených oblastech, ale také o příležitost.

"Konference se zaměří na celé spektrum ESG, nejen na otázky spojené s životním prostředím a uhlíkovou stopou. Na jaře 2025 budou následovat další tematické workshopy zaměřené na konkrétní oblasti ESG," uvedla Monika Jindrová z ČTK Connect – organizátora konference.

Program konference nabídne příspěvky odborníků z praxe a diskuze k jednotlivým oblastem. Odborným garantem programu je Veronika Soukupová, autorka knihy ISO a ESG pro udržitelný růst organizace a členka Technické normalizační komise, která se podílí také na přípravě ISO normy pro implementaci ESG, a se svým týmem pomáhá firmám s přípravou na ESG reporting. Její knihu dostanou účastníci jako dárek.

Na konferenci vystoupí např. Vladimír Kočí z VŠCHT, Filip Zelingr z Letiště Praha, Zuzana Holá z Vodafone Czech Republic či Radek Soukup z CRIF - Czech Credit Bureau, kteří představí praktické zkušenosti a výzvy v oblasti ESG.

Program bude věnován i diskuzi o problematických částech v ESG reportingu, auditu ESG a efektivní komunikaci ESG principů. Debatovat budou odborníci z praxe, např. Alan Babický z Live Nation, Miroslava Nebuželská z 22Hlav, Ladislav Mejzlík z VŠE, Petra Bočáková z PwC, Blanka Beranová z ČSOB či Václav Sochor ze Skupiny Tipsport.

Registrace na konferenci je již otevřena. Podrobnosti a možnost přihlášení naleznete na: https://www.ctk.cz/esgmeetup/. Akci pořádá ČTK Connect ve spolupráci s S-cope.

Partnerem konference je společnost Letiště Praha, a.s., partneři tematických meetupů ATTIS software s.r.o, CRIF - Czech Credit Bureau, a.s., ETL Global Praha s.r.o, TÜV AUSTRIA Czech s.r.o, Veolia Holding ČR a Vodafone Czech Republic a. s., mediálním partnerem Ekonews.cz.

Kontakt pro novináře a akreditace: jindrova@ctk.cz.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Novinky i zkušenosti v oblasti ESG na konferenci v PressCentru ČTK  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.