Počasí dnes15 °C, zítra13 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zásilkové boxy OX Point v obcích fungují i jako elektronické úřední desky

PR článek, aktualizováno před 18 hodinami

Praha 27. září 2024 (PROTEXT) - Obce musí ze zákona informovat občany o dění. Starým omšelým nástěnkám už zvoní umíráček, stále více starostů se spoléhá na elektronické úřední desky. Pokud si zakoupí zásilkové boxy OX Point, dostanou komplexní řešení, které nyní umí i zabezpečit služby elektronické úřední desky.

České obce se modernizují. Tradiční často omšelé vývěsní desky, které četl jen málokdo, nyní nahrazují elektronické displeje s potřebnými informacemi. Ze zákona mají obce povinnost zajistit nepřetržitě veřejně přístupnou veřejnou desku. Důležité informace lidem v obcích teď poskytují boxy OX Point. Ty tak dokážou univerzálně pokrýt mnoho potřeb místních. Z obecních boxů OX Point lze nyní zásilky přijmout i odeslat, slouží také jako prostředek pro předání věcí mezi lidmi.

„Snažíme se lidem v menších obcích poskytnout komplexní řešení pro jejich požadavky. Díky elektronické úřední desce tak pomáháme nejen běžným občanům, ale i starostům, kteří splní zákonnou povinnost. A v pomyslném byznysovém balíčku toho od nás dostanou mnohem víc,“ říká ředitel a spolumajitel společnosti OX Point Vít Voláček.

Spolupráci s  OX Pointem si starostové vesměs pochvalují. „OX Box je pro naši obec velkým přínosem, protože jsme s provozem maximálně spokojeni a rádi, že ho u nás máme. Rádi ho nyní využijeme i jako elektronickou úřední desku,” říká starostka Velkého Luhu na Chebsku Jiřina Vrábelová.

Víceúčelová chytrá úřední deska je pro starosty vítanou novinkou. Ekonomicky totiž pochopitelně dává smysl vlastnit zařízení s komplexním řešením, které nyní obecní boxy OX Point nabízejí.

 

O OX Point:

OX Point je český výrobce a současně otevřená a nezávislá síť samoobslužných chytrých boxů pro všechny dopravce a prodejce. Výrobcem boxů je česká rodinná průmyslová skupina CONTEG Group. Síť navázala spolupráci se společnostmi jako Rohlik.cz, One by Allegro, Balíkovna, Správa Železnic nebo síť čerpacích stanic MOL. Boxy jsou určeny pro uložení běžných zásilek, možná je i služba vrácení zásilky či bezkontaktní předávání osobních dokumentů. Část boxů je navíc vybavena chlazením, což umožňuje uložení čerstvých potravin z online supermarketů. Celý vývoj i výroba probíhá v České republice v závodě CONTEG v Pelhřimově.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zásilkové boxy OX Point v obcích fungují i jako elektronické úřední desky  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.