Počasí dnes17 °C, zítra13 °C
Úterý 1. října 2024  |  Svátek má Igor
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hinen uvádí na celosvětový trh systém pro skladování energie v domácnostech Hinen A Series

PR článek, aktualizováno 29. září 2024, 9:15

Tung-kuan (Čína) 29. září 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - S rostoucím globálním oteplováním a energetickou krizí se udržitelný životní styl stává celosvětovým konsensem. Společnost Hinen se s tímto trendem ztotožňuje a hrdě představuje revoluční systém pro ukládání energie v domácnostech Hinen A Series, který je předzvěstí nové éry díky dokonalému propojení technologií a použitelnosti v každodenním životě. Hinen A Series kombinuje solární střídač, bateriový střídač, baterii pro ukládání energie, automatickou spínací jednotku pro provoz ze sítě/bez sítě, nepřerušitelný zdroj napájení (UPS) a pokročilý systém řízení, který uživatelům nabízí bezpečné a bezstarostné energetické řešení.

Průkopník na trhu

Systém A Series je navržen tak, aby byl bezpečný, jednoduchý, úsporný, chytrý, sofistikovaný, stabilní, škálovatelný, rychlý a udržitelný, a dosahuje tak vedoucího postavení napříč generacemi a nastavuje nová měřítka v oblasti domácích energetických systémů.

Proaktivní bezpečnost, hlídání každého okamžiku

Bezpečnost je pro Hinen klíčová. Systém Hinen A Series integruje několik bezpečnostních funkcí, včetně ochrany proti přebití, nadměrnému vybití a zkratu, s prachotěsným a vodotěsným provedením s krytím IP65, které odolává extrémním teplotám (-20 ℃ až +60 ℃) a povětrnostním podmínkám, jako jsou záplavy, sníh a extrémní horko. Systém Hinen A Series získal mezinárodní certifikace, jako jsou CB, CE, UKCA, SONCAR, RCM a ROHS, a nabízí 10letou záruku pro bezstarostné používání. Díky jedinečné pětivrstvé ochraně měniče, špičkové lithium-železo-fosfátové baterii, vestavěnému protipožárnímu a přetlakovému zařízení, teplotnímu čidlu, čipu AFE pro automobilový průmysl, systému BMS s trojitou bezpečnostní smyčkou a funkci nouzového vypnutí EPO vytváří nezničitelnou bezpečnostní bariéru, která zajišťuje bezpečnost a klid každé rodiny.

Energetická účinnost a inteligentní využívání energie

Systém Hinen A Series inteligentně identifikuje vzorce spotřeby elektrické energie uživatele a podporuje různé režimy, jako je priorita zátěže, priorita baterie a priorita sítě. Díky inteligentnímu systému řízení spotřeby energie se automaticky nabíjí v čase, kdy stojí elektřina nejméně, a upřednostňuje uloženou energii v době špičky, čímž maximalizuje využití energie a ekonomickou efektivitu. Díky účinnosti měniče až 98 % dochází při konverzi k minimálním ztrátám energie. Životnost baterie přesahuje 8000 cyklů při 90% hloubce vybití, což zajišťuje dlouhodobě stabilní napájení a výrazně snižuje ztráty energie při dlouhodobém používání. V nouzových situacích, jako jsou výpadky proudu, nabízí Hinen A Series rychlý přechod na nouzové napájení a zajišťuje nepřetržitou dodávku energie pro obytné nebo komerční prostory, čímž splňuje potřeby nepřerušovaného napájení luxusních rezidencí, jako jsou vily.

Chytrá správa, pohodlné bydlení

Systém Hinen A Series je vybavený inteligentním systémem řízení spotřeby a umožňuje uživatelům vzdáleně monitorovat a spravovat svou činnost prostřednictvím mobilní aplikace, přičemž klíčové údaje se obnovují každých 10 sekund a poskytují přehled o spotřebě energie v reálném čase. Nasazení více datových center zajišťuje bezpečnost dat a ochranu soukromí, což je hlavním závazkem společnosti Hinen. Vysoce přesný systém správy baterií udržuje stav bateriových článků pod kontrolou a port generátoru lze nastavit pro připojení chytrých zařízení, jako jsou tepelná čerpadla, což dále zvyšuje energetickou účinnost. Ať už se jedná o vlastní použití, záložní napájení, časované nabíjení a vybíjení, nebo úspory ve špičce a dobíjení v nevytížených časech, vše máte na dosah ruky a život je tak pohodlnější a efektivnější. Systém Hinen A Series je vybaven funkcí manuálního přemostění, která v případě poruchy zařízení nebo alarmu okamžitě připojí zátěž EPS k síti, čímž zajistí nepřerušené napájení, zmírní obavy z výpadku proudu a zajistí klid při čekání na servis.

Nejmodernější technologie a špičkový výkon

Systém Hinen A Series využívá pokročilé technologie, jako je například rozšířený Kalmanův algoritmus bez sledování, který umožňuje přesné výpočty SOC a SOH baterie. Čtyři vstupy MPPT, odstupňovaný HERIC a technologie BUCK-BOOST společně zvyšují účinnost sběru a přeměny energie a prodlužují životnost výrobku. Každé technologické úsilí směřuje k nejvyšší kvalitě a efektivitě.

Výjimečná stabilita a spolehlivé napájení

Systém Hinen A Series vyniká svou výjimečnou stabilitou a během 10 milisekund plynule přepíná mezi režimy napájení ze sítě a mimo ni, čímž zajišťuje nepřerušovaný přísun energie. Systém Hinen A Series podporuje také externí generátory jako záložní zdroj energie, a vytváří tak mechanismus pro zajištění vícenásobného napájení z fotovoltaických zdrojů, sítě a baterií. Ať už se nacházíte v odlehlých oblastech, v oblastech s častými výpadky proudu nebo v místech mimo elektrickou síť, Hinen A Series je vaším spolehlivým energetickým partnerem.

Flexibilní rozšiřování podle budoucích potřeb

Hinen A Series nabízí širokou škálu výkonů od 3600 W do 25.000 W, které vyhovují potřebám různých domácností a komerčních zařízení. Podporuje paralelní připojení a technologii paralelního bateriového klastru s maximálním výkonem 150 kW a kapacitou 831,6 kWh, což umožňuje flexibilní rozšíření pro budoucí růst energetických potřeb a nabízí řešení napájení na míru.

Rychlé nasazení, úspora času a bezstarostnost

Systém Hinen A Series obsahuje inovativní integrovanou konstrukci ve stylu lega, která umožňuje nebývalý komfort a efektivitu instalace. Její jedinečná metoda připojení push-in přináší revoluci v tradičním ručním zapojování a zkracuje dobu instalace o 50 %, takže instalace plug-and-play je stejně snadná jako stavění kostek. Kromě toho je systém Hinen A Series vybaven tlačítkovým LCD displejem pro snadné ovládání i bez Wi-Fi, což výrazně rozšiřuje možnosti použití. Velmi tichý inteligentní ventilátor nejen zvyšuje komfort provozu zařízení, ale také snižuje spotřebu energie a hlučnost díky inteligentnímu řízení, čímž dále minimalizuje problémy a náklady po údržbě a poskytuje uživatelům větší pohodlí.

Udržitelný rozvoj – společně vytváříme lepší budoucnost

Systém Hinen A Series se zaměřuje nejen na aktuální energetickou účinnost a bezpečnost, ale také na udržitelný rozvoj. Využívá čistou solární energii, snižuje závislost na fosilních palivech a redukuje emise uhlíku, čímž aktivně reaguje na celosvětové výzvy k úsporám energie a snižování emisí. Volba systému Hinen A Series znamená volbu ekologického, inteligentního a udržitelného životního stylu, který společně chrání budoucnost naší planety.

O společnosti Hinen:

Společnost Hinen Group byla založena v roce 2004 a je kótovanou společností v oblasti elektroniky (burzovní kód: 300787), která je známá svými špičkovými produktovými schopnostmi, silou v oblasti výzkumu a vývoje a výrobními technologiemi. Její dceřiná společnost Hinen New Energy se specializuje na výzkum, vývoj, výrobu a prodej řešení pro skladování energie v domácnostech a je jednou z mála společností v oboru s integrovaným výzkumem a vývojem v oblasti střídačů a baterií pro skladování energie. Společnost Hinen usiluje o to, aby se energetická nezávislost stala realitou pro rodiny po celém světě. Aby společnost Hinen lépe sloužila globálnímu trhu, založila pobočky po celém světě, které poskytují profesionální služby na míru lokálnímu trhu.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2517480/1.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2517479/2.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2517481/3.jpg

 

KONTAKT: Estella Yan, estella@hinen.com

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hinen uvádí na celosvětový trh systém pro skladování energie v domácnostech Hinen A Series  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.