Počasí dnes17 °C, zítra13 °C
Úterý 1. října 2024  |  Svátek má Igor
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Načerpejte sílu před zimou na Lázeňském ostrově v Piešťanech

PR článek, aktualizováno před 23 hodinami

Piešťany 30. září 2024 (PROTEXT) - Podzim je ideálním obdobím pro regeneraci těla i mysli. Dny se zkracují, teploty postupně klesají a příroda se zbarvuje do teplých odstínů. Přichází tedy ten správný čas zaměřit pozornost na své zdraví a připravit se na nadcházející zimní měsíce. Lázně Piešťany, známé po celém světě díky svým unikátním léčivým pramenům a bohaté lázeňské historii, nabízejí perfektní podmínky pro prevenci a posílení imunity v tomto ročním období.

Prevence a posílení imunity

Podzim je pro organismus výzvou. Kolísající teploty a zvýšený výskyt nachlazení a chřipek mohou oslabit naši imunitu. Právě v tomto období je důležité zaměřit se na prevenci a posilování obranyschopnosti těla. Všechny hotely Ensana na Lázeňském ostrově nabízejí široké spektrum procedur, které přispívají k regeneraci organismu, uvolnění napětí a posílení imunitního systému. Termální minerální voda a unikátní sirné bahno, které jsou základem piešťanské léčby, mají prokázané léčivé účinky na pohybový aparát, kožní problémy a další zdravotní potíže. V rámci speciální akce mohou hosté využít 15 % slevu na vybrané pobytové balíčky, nabídka platí do 17. listopadu 2024.

Příprava na zimu

Pobyt v lázních Piešťany může být skvělým způsobem, jak se připravit na zimu. Kromě klasických léčebných procedur se zde zaměřují i na wellness a relaxační programy, které pomáhají tělu i duši vyrovnat se se stresem a únavou, jež jsou typické pro podzimní měsíce. Lázeňské procedury jako různé druhy masáží, nebo speciální koupele s léčivými účinky nejenže pomáhají předcházet nemocem, ale také tělo připravují na chladné zimní období, kdy je důležité udržet rovnováhu mezi fyzickým a duševním zdravím.

Pobytové balíčky pro zdraví

Lázně Piešťany připravily speciální podzimní balíčky, které jsou zaměřeny na podporu zdraví a prevenci. V rámci speciální akce mohou hosté využít 15 % slevu na vybrané pobytové balíčky, nabídka platí do 17. listopadu 2024.

Mezi nejoblíbenější program patří Zdraví v Piešťanech, který nabízí například 4* hotel Esplanade: tento balíček je ideální volbou pro ty, kteří chtějí nejen relaxovat, ale také posílit svou imunitu. Balíček zahrnuje pobyt minimálně na 3 noci, polopenzi, lékařskou konzultaci, termální koupele, bahenní zábaly, různé masáže a další procedury, které napomáhají zlepšit zdraví a obnovit energii. Součástí je také neomezený vstup do bazénů, saun a fitness.

Tradiční léčebný pobyt - tento pobytový balíček je zaměřený na komplexní léčbu pohybového aparátu nebo pooperační stavy a ve své nabídce ho má 5* hotel Thermia Palace nebo

4* hotel Esplanade. Díky kombinaci přírodních léčivých zdrojů a moderních terapeutických postupů pomáhá klientům zmírnit bolesti a zlepšit kvalitu života. Obsahuje léčebné procedury pod dohledem odborníků a je navržen tak, aby dlouhodobě přispíval ke zlepšení zdravotního stavu. Balíček obsahuje ubytování minimálně na 6 nocí, plnou penzi, 3 procedury denně, které stanoví lékař, vstupní a výstupní lékařské vyšetření a neomezený vstup do bazénů, saun a fitness. Další cenově výhodné pobytové balíčky můžete prozkoumat zde.

A čím jsou lázně Pieštany tak výjimečné?

Termální minerální prameny: Voda z piešťanských pramenů obsahuje síru a další minerály, které mají blahodárné účinky na pohybový aparát a kožní problémy. Termální koupele pomáhají zmírňovat bolesti, zlepšují prokrvení a urychlují regeneraci tkání.

Sirné bahno: Piešťanské léčivé bahno je považováno za jedno z nejúčinnějších léčebných bahen na světě. Má protizánětlivé účinky a napomáhá při léčbě chronických onemocnění pohybového aparátu a také kožních onemocněních. A věděli jste, že chladne až čtyřikrát pomaleji než voda? Díky tomu dochází během bahenních koupelí, bahenních zábalů nebo bahenních obkladů k rozšíření krevních cév a pronikání látek obsažených ve vodě hluboko do tkání.

Tradiční lázeňská péče: Město má bohatou lázeňskou tradici a už od 19. století se těší mezinárodnímu uznání. Klíčem k úspěchu je spojení osvědčených léčebných metod a moderních lékařských postupů.

Odborný lékařský tým: Lázně Piešťany zaměstnávají zkušené odborníky z různých medicínských oborů, kteří se zaměřují na individuální léčebné plány pro každého pacienta.

Krásné prostředí: Lázně se nacházejí v malebné přírodě u řeky Váh, což přispívá k relaxaci a duševnímu odpočinku, nezbytnému pro celkovou regeneraci.

Piešťany: aktivní relaxace a komplexní péče o zdraví

Lázně Piešťany nejsou jen místem pro fyzickou léčbu. Poskytují komplexní péči o zdraví s důrazem na harmonii těla a mysli. Podzimní pobyt Vám přinese nejen úlevu od zdravotních potíží, ale také nezapomenutelný relaxační zážitek. Příjemné podzimní počasí, malebné prostředí a bohatá nabídka kulturních a sportovních aktivit dělají z Piešťan skvělou destinaci pro ty, kteří chtějí aktivně pečovat o své zdraví a připravit se na nadcházející zimu.

ensanahotels.com

 

Zdroj: Oxygen Communications

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Načerpejte sílu před zimou na Lázeňském ostrově v Piešťanech  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.