Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Pátek 25. října 2024  |  Svátek má Beáta
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na veletrhu KIOGE 2024 debutovala společnost SUPCON, která dále rozšiřuje služby v tomto regionu

PR článek, aktualizováno 30. září 2024, 13:56

Chang-čou (Čína) 30. září 2024(PROTEXT/PRNewswire) - Ve dnech 25. až 27. září ve výstavním centru Atakent v Almaty úspěšně proběhla mezinárodní výstava a konference Kazakhstan International „Oil & Gas" Exhibition and Conference (KIOGE 2024). Akce se zúčastnilo více než 380 společností z 19 zemí včetně Číny, Kazachstánu, Německa a Spojeného království. Veletrh KIOGE, který se poprvé uskutečnil v roce 1993, se stal jednou z největších výstav v oblasti ropného a plynárenského průmyslu ve Střední Asii a v celém kaspickém regionu, a je považován za klíčovou akci mnoha renomovanými velkými společnostmi zabývajícími se těžbou ropy a zemního plynu, společnostmi poskytujícími služby v oblasti těžby a zpracování ropy a zemního plynu, výrobci zařízení pro těžbu ropy a zemního plynu i výrobci automatizační a přístrojové techniky. Účastníci akce zde představují nejnovější produkty, technologie a řešení z kazašského ropného a plynárenského průmyslu, realizují „inteligentní" technologie a podílejí se na digitalizaci procesů v oblasti těžby ropy.

Letos se veletrhu KIOGE zúčastnila celá řada podniků z Číny. Vůbec poprvé byla na akci pozvána společnost SUPCON, která zde přítomné komplexně seznámila se stavem vývoje společnosti. Ve své expozici společnost SUPCON zdůraznila novou architekturu „1+2+N" Smart Plant Architecture, upozornila na inovativní úspěchy zaměřené na řešení „4 Data Platform + 1 AI Engine" (4 datové platformy + 1 řešení umělé inteligence) a představila řadu dalších produktů a řešení v oblasti digitální transformace. Společnost SUPCON kromě toho kladla velký důraz na tradiční produkty a průmyslové aplikace v ropném a plynárenském průmyslu, čímž získala značnou pozornost mnoha návštěvníků.

Stánek SUPCONu navštívili zákazníci ze známých institucí, mezi něž patří například společnost National Company „KazMunayGas" či společnosti jako CNPC, Chevrolet nebo The Astana Times, jejichž zástupci zde měli možnost prohloubit své znalosti technologií a řešení společnosti SUPCON. Výrazně také ocenili úsilí společnosti SUPCON v oblasti plnění čtyř hlavních cílů „Safety, Quality, Green, Profit" (bezpečnost, kvalita, ekologie, zisk) a špičkovou úroveň jejího výzkumu, který se zaměřuje zaměřený na budování klíčových kompetencí v oblasti „AI + Data". Vyjádřili svou podporu a záměr podílet se na spolupráci v úsilí společnosti SUPCON účinně podporovat průmyslovou vitalitu Střední Asie prostřednictvím nového modelu komplexních služeb „5S Store + S2B Platform", lokalizačních služeb, digitálních technologií i společného úsilí ve spolupráci s partnery z tohoto ekosystému.

Veletrh KIOGE 2024 je skvělou příležitostí k neustálému zlepšování mezinárodního image společnosti SUPCON, zejména co se týče budování povědomí o této značce ve Střední Asii, k posílení expanze na trhu v tomto regionu, k prohloubení nabídky lokalizovaných služeb a k posílení spolupráce a komunikace s mezinárodními partnery. Vzhledem k relativně nízké úrovni automatizace a digitalizace ve Střední Asii se společnost SUPCON nicméně i nadále snaží zaměřovat také přímo na zákazníka. V souladu s filozofií „SUPCON's power & Chinese technology" (Síla společnosti SUPCON a čínské technologie) zdokonalováním svých produktových technologií a řešení nadále aktivně podporuje digitalizaci, inteligenci a udržitelný rozvoj zpracovatelského průmyslu v Kazachstánu a celé Střední Asii.

Střední Asie je jedním z nejvýznamnějších světových regionů v oblasti těžby a vývozu ropy a zemního plynu. Společnost SUPCON se v rámci své zahraniční strategie hodlá i nadále zaměřovat především na rozvoj investic a spolupráce ve Střední Asii. V Kazachstánu a Uzbekistánu založila dceřiné společnosti, které pokrývají celý středoasijský region a jsou hnací silou přechodu zpracovatelského průmyslu ve Střední Asii z tradičních výrobních modelů na vysoce automatizované a inteligentní systémy a snahy o dosahování vysoce kvalitního a udržitelného rozvoje.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2517397/1727408953331.jpg

KONTAKT: Xiaojie Su, suxiaojie@supcon.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na veletrhu KIOGE 2024 debutovala společnost SUPCON, která dále rozšiřuje služby v tomto regionu  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.