Počasí dnes15 °C, zítra15 °C
Středa 16. října 2024  |  Svátek má Havel
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

LANDO NORRIS CESTUJE PO FRANCOUZSKÉ RIVIÉŘE S NOVOU KOLEKCÍ TURIN A LEGENDÁRNÍ ALPHA X OD ZNAČKY TUMI

PR článek, aktualizováno 2. října 2024, 15:21

New York (USA) 2. října 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Nejnovější kampaň značky nabízí pohled do života jezdce Formule 1 McLaren, který zve diváky na cesty se svými oblíbenými modely TUMI.

Mezinárodní značka pro cestování a životní styl TUMI dnes představuje zbrusu novou prémiovou kolekci pro muže s názvem Turin. Pro debut této nejnovější luxusní řady oslovila společnost TUMI oblíbeného pilota Formule 1 ze stáje McLaren a dlouholetého globálního ambasadora značky TUMI Landa Norrise, který se objevuje v působivé kampani nejen s kolekcí Turin, ale i legendárními řadami Alpha X, 19 Degree Titanium a TUMI | McLaren. Kampaň vyzdvihuje Landovu neskrývanou hravost, se kterou dokonale balancuje svět dynamického sportu s ležérním luxusem za stálého doprovodu značky TUMI.

Snímky kampaně najdete ZDE.

Prostřednictvím nové řady Turin značka TUMI opět posouvá hranice funkčního luxusu. Kolekce z prvotřídní italské kůže s plastickými kovovými prvky je ideálním společníkem všestranného muže. Celkem sedm elegantních modelů Turin zahrnujících batohy, aktovky, brašny přes rameno i do ruky v cenovém rozmezí 450-1495 USD nabízí to pravé pro cestování, práci i zábavu. Každý kus v sofistikovaném černém provedení nese nové logo TUMI v podobě velkého „T" a propojuje luxus s inovativním designem.

Kampaň, která kolekci Turin oficiálně představí, přináší pro značku TUMI nový styl a atmosféru v podobě dynamického sportovce na vrcholu sil – archetypu dokonale ztělesněného Landem – na velkolepém pozadí francouzského přímořského sídla. S Landem, jehož osobnost mistrovsky zachytila fotografka Emma Panchotová a režisér Arnaud Uyttenhove, strávíme jeden den v jeho nepředvídatelném životě, v němž nemohou chybět jeho oblíbené kousky TUMI.

"Lando je již více než tři roky neocenitelným partnerem značky TUMI, který vždy spolehlivě nastartuje nadšené přijetí našich spoluprací a kampaní," uvedla viceprezidentka pro globální marketing a e-obchod Jill Krizelmanová. "Tato kampaň je obzvláště výjimečná díky svému odvážnému a svěžímu pohledu, který zachycuje Landův jedinečný styl a osobnost z nové stránky. Novou kolekci Turin by nikdo nedokázal představit lépe."

"Spolupráce se značkou TUMI v posledních několika letech pro mě byla úžasná zkušenost – obzvlášť na této nové kampani, jejíž obsah je pro mě velmi osobní," dodává Lando Norris. "Kožené modely Turin působí opravdu luxusně a nabízejí příjemnou, elegantní alternativu k mé obvyklé výbavě na závody z kolekce TUMI | McLaren."

Kromě novinky Turin se v kampani objeví legendární kolekce značky TUMI Alpha X a 19 Degree Titanium či modely z kolekce TUMI | McLaren jako pocta jeho dlouholeté spolupráci se značkou. Řada Alpha X, vytvořená z mimořádně odolné tkaniny PX6 s unikátní kombinací vysoké pevnosti a odolnosti proti oděru, je dosud nejrobustnější softside kolekcí TUMI. Sortiment Alpha X v cenovém rozmezí 125-1495 USD navíc zaujme zdokonalenou povrchovou úpravou, zahrnující kombinaci pevných a látkových prvků a kování v barvě gunmetal.

Prémiová kolekce 19 Degree Titanium představuje zavazadla, která jsou díky pravému titanu s jeho vynikající pevností, trvanlivostí a vysokou odolností proti promáčknutí připravena obstát na všech cestách. Řada 19 Degree Titanium nabízí mezinárodní příruční kufr do letadla, kufr pro delší cesty či business kufřík v cenovém rozmezí 3000 - 4500 USD.

Novou kolekci Turin od značky TUMI nyní najdete společně s kolekcemi Alpha X, 19 Degree Titanium a TUMI | McLaren na TUMI.com a v obchodech TUMI po celém světě. Pro exkluzivní obsah ze zákulisí kampaně sledujte @TUMITravel na sociálních sítích.

O společnosti TUMI

Společnost TUMI vytváří od roku 1975 prvotřídní funkční luxusní doplňky pro obchod a cestování navržené tak, aby obohacovaly, usnadňovaly a zpříjemňovaly všechny aspekty života na cestách. Její produkty v sobě spojují dokonalou funkčnost s nápaditostí, díky nimž je celoživotním partnerem odvážných osobností, které jsou neustále v pohybu a nic je nemůže zastavit. Další informace o společnosti TUMI naleznete na stránkách TUMI.com a sledovat ji můžete také na sociálních sítích Instagram, TikTok, Facebook a YouTube.

TUMI a logo TUMI jsou registrované ochranné známky společnosti Tumi, Inc. © 2024 Tumi, Inc.

Kontakty společnosti TUMI pro média

Alexandra Gillisová

TUMI

alexandra.gillis@tumi.com

 

Hailey Hauldrenová

SHADOW

hhauldren@weareshadow.com

 

 

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2507957/Lando_Turin_Campaign_Image_5__1.jpg 

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2507958/Lando_Turin_Campaign_Image_9__1.jpg 

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2423872/TUMI_BLACK_Logo.jpg

 

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

LANDO NORRIS CESTUJE PO FRANCOUZSKÉ RIVIÉŘE S NOVOU KOLEKCÍ TURIN A LEGENDÁRNÍ ALPHA X OD ZNAČKY TUMI   |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.