Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Pátek 25. října 2024  |  Svátek má Beáta
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Tituly CEO a HR ŘEDITELKA ROKU 2024 obhájili Daniel Beneš a Michaela Chaloupková ze Skupiny ČEZ

PR článek, aktualizováno 3. října 2024, 10:50

Praha 3. října 2024 (PROTEXT) - Generální a personální ředitelé Skupiny ČEZ, Skupiny Orlen Unipetrol a T-Mobil Czech Republic byli podruhé oceněni za dlouhodobou podporu vzdělávání v České republice. Nejvyšší ocenění CEO ROKU 2024 a HR ŘEDITELKA ROKU 2024 získali Daniel Beneš a Michaela Chaloupková ze Skupiny ČEZ.

Z více než 100 nominovaných firem jsou na prvních příčkách společnosti a jejich vedení, které dlouhodobě podporují vzdělávání v České republice. Odborná porota platformy #ČESKObudoucnosti hodnotila výroční zprávy a zprávy o udržitelném podnikání společností, které nominované firmy každý rok připravují a jsou dostupné veřejnosti.

I. místo: Skupina ČEZ: Daniel Beneš (CEO), Michaela Chaloupková (HR ŘEDITELKA)

II. místo: Skupina ORLEN Unipetrol: Mariusz Wnuk (CEO), Michal Chmiel (HR ŘEDITEL)

III. místo: T-Mobile Czech Republic: Melinda Szabó (CEO), Jitka Adámová (HR ŘEDITELKA)

"Veřejné zprávy všech firem v ČR jsou zajímavé čtení v tom, jak vedení firem dlouhodobě uvažuje o rozvoji talentu v Česku a jak která společnost společensky odpovědně v naší zemi podniká," říká zakladatel platformy #ČESKObudoucnosti Michal Novák, která ocenění CEO ROKU a HR ŘEDITEL ROKU vyhlašuje.

"Současná energetika se dynamicky mění. Kdo v ní chce uspět, musí se neustále učit a adaptovat na nové trendy, jako je decentralizace, digitalizace, smartifikace, využívání umělé inteligence apod. Zároveň je to práce, která přináší hluboké uspokojení, protože bez elektřiny se dnes neobejde nikdo. V České republice energetice rozumíme a patříme mezi vyhledávané odborníky, pokud si ale chceme udržet postavení lídra, musíme nabírat ty nejlepší lidi na trhu. I z toho důvodu se dlouhodobě věnujeme vzdělávání a podpoře talentovaných studentů i popularizaci energetiky u široké veřejnosti. A samozřejmě v tom budeme pokračovat i nadále," říká k ocenění CEO ROKU 2024 Daniel Beneš, předseda představenstva a generální ředitel ČEZ, a. s.

Michaela Chaloupková, členka představenstva a ředitelka divize správa ČEZ, a. s. k titulu HR ŘEDITELKA ROKU 2024 doplňuje: "Společnost, která chce podporovat vzdělávání, musí v první řadě pro tuto myšlenku umět nadchnout své vlastní lidi. Jsou to totiž především oni, kdo odvádějí největší kus práce, ať už jako přednášející na školách, průvodci v provozech, vedoucí seminárních prací, mentoři či organizátoři speciálních akcí pro studenty. Pokud sami nejsou zapálení pro svůj obor, pokud z nich nečiší nadšení a vášeň, nefunguje to. Toto ocenění tedy patří všem, kdo se v ČEZ na vzdělávání - ať už interních zaměstnanců či těch potenciálních - podílejí. Děkuji, že tuto oblast neustále posouváte vpřed."

Metodologii hodnocení pro platformu #ČESKObudoucnosti vypracovala v roce 2023 firma KPMG Česka republika.

 

O platformě #ČESKObudoucnosti

Platforma #ČESKObudoucnosti je nezisková, nepolitická a nezávislá platforma, která vznikla v roce 2008. Jejím cílem je spojovat lídry dneška s lídry budoucnosti. To dělá v různých formách už 16 let a podporuje tím vizi: ČESKO MOZKOVNOU SVĚTA DÍKY ŠPIČKOVÉMU VZDĚLÁVÁNÍ.

Propojuje aktivní osobnosti, podnikatele, učitele a ředitele škol, leadery na vysokých školách, zástupce neziskovek a nadací, politiky, zástupce velkých korporací a média. Ty, kteří dlouhodobě podporují talent, inteligenci a šikovnost lidí v Česku. Ty, kteří už mění nebo chtějí proměnit Česko na "mozkovnu světa". Díky špičkovému vzdělávání.

S touto vizí také realizuje projekty, které mají vizi Česka pomoct dosáhnout. Každý rok se těchto aktivit a programů účastní stovky tisíc studentů a absolventů.

 

Projekty platformy #ČESKObudoucnosti:

Konference osobností Česka www.CESKObudoucnosti.cz

www.TechFair.cz

www.CEOroku.cz

www.HRreditelRoku.cz

www.ABSOLVENTI.cz

www.VzdelavameCesko.cz

www.AbsolventiPomahaji.cz

www.TOPzamestnavatele.cz

www.TechnicDays.cz

www.EkonTech.cz

www.Absolvent.cz

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tituly CEO a HR ŘEDITELKA ROKU 2024 obhájili Daniel Beneš a Michaela Chaloupková ze Skupiny ČEZ  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.