Počasí dnes15 °C, zítra15 °C
Středa 16. října 2024  |  Svátek má Havel
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Získejte přehled o počasí jako nikdy předtím

PR článek, aktualizováno 10. října 2024, 11:56

Praha 10. října 2024 (PROTEXT) - Je pro vás sledování počasí koníčkem, nebo jen zkrátka chcete mít dokonalý přehled? Nebo hledáte luxusní dárek pro nadšence do meteorologie? 

Profesionální meteorologická stanice Sencor SWS 16600 WIFI SH (doporučená cena 5999 Kč) je skvělá volba, se kterou budete mít vždy po ruce ucelené informace o aktuální situaci u vás doma i ve světě do nejmenšího detailu.

Meteostanice SWS 16600 je nabitá nadstandardními funkcemi. Má inovativní bezdrátový senzor 7v1, který je osazen špičkovými a spolehlivými švýcarskými čidly Sensirion a který poskytuje přesné měření meteorologických hodnot jako jsou směr a rychlost větru, srážky, vlhkost, UV záření a intenzita světla. Samozřejmostí jsou pak měření teploty, vlhkosti a atmosférického tlaku či radiově řízený čas a datum.

Stanice podporuje připojení až tří externích čidel současně, což umožňuje sledovat různé prostory. V balení je zahrnuto bezdrátové TH čidlo s dosahem až 150 metrů, které můžete umístit například na půdu, do sklepa či do skleníku.

Na základě údajů o teplotě, vlhkosti a atmosférickém tlaku dokáže meteostanice předpovědět vývoj počasí na následujících 24 hodin. Vše zobrazuje na velkém a přehledném LCD TRUE BLACK displeji s úhlopříčkou 7,8 palce (19,8 cm). Data jsou barevně rozlišená a snadno se v nich orientuje, senzor navíc reguluje jas displeje s ohledem na podmínky v okolí, takže nebude ve tmě zbytečně zářit a zůstane čitelný i na přímém slunci. Prostřednictvím aplikace si můžete nastavit upozornění např. na rychlý pokles tlaku, vysokou rychlost větru či silnou intenzitu srážek.

Připojení k Wi-Fi umožňuje synchronizaci s globálními meteorologickými platformami Weather Underground a Weathercloud, takže můžete sdílet i čerpat data od amatérských i profesionálních meteorologů. Navíc máte možnost přidat další platformu dle vlastních preferencí. S pomocí aplikací Sencor HOME, Tuya Smart a Smart Life můžete také meteostanici integrovat do chytré domácnosti.

Značka spotřební elektroniky SENCOR byla založena v roce 1969 v Japonsku, v devadesátých letech 20. století se pak stala firmou evropskou. SENCOR je řízen z Evropy, své produkty vyrábí v Asii i v evropských zemích. Mezi hlavní přednosti SENCOR patří atraktivní design výrobků; široký sortiment pro každou domácnost a její potřeby; inovace a zpřístupnění moderních technologií a funkcí, za které zákazník neutratí víc, než je nutné.

www.sencor.cz

 

Zdroj: Sencor

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Získejte přehled o počasí jako nikdy předtím  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.