Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 18. října 2024  |  Svátek má Lukáš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Digitální továrna PARTORY jako partner unikátní akce pro nákupčí ve strojírenství s názvem ProcureMinds

PR článek, aktualizováno 10. října 2024, 14:23

Hradec Králové 10. října 2024 (PROTEXT) - Hradecký start-up PARTORY se podílel na zorganizování konference ProcureMinds, jedinečné akce zaměřené na nákupčí ve strojírenství a průmyslu. Akce se konala jako součást doprovodného programu prvního dne Mezinárodního strojírenského veletrhu (MSV) v Brně, v úzké spolupráci s eventovou agenturou JUICY a pod záštitou vedení MSV. Událost nabídla unikátní příležitost objevovat a diskutovat o nejnovějších trendech a inovacích v řízení nákupu, které účastníci mohou okamžitě aplikovat ve své praxi.

ProcureMinds reflektovala aktuální výzvy, kterým čelí nákupčí v oblasti digitalizace a udržitelnosti dodavatelských řetězců. Program se soustředil na klíčová témata, jako je efektivní vyjednávání, zbožíznalství, ESG, či cirkulární ekonomika, což jsou klíčová témata nejen pro PARTORY, ale i pro celý průmysl.

"ProcureMinds je pro nás nejen výzvou, ale i příležitostí přinést do světa nákupu nový impuls. Ve spolupráci s našimi partnery chceme vytvářet prostor, kde nákupčí najdou skutečnou hodnotu, mohou sdílet své zkušenosti a rozvíjet se," říká Milan Málek, CEO a spoluzakladatel PARTORY.

Jedním z hlavních taháků konference byl praktický workshop vedený Karlem Otýsem, uznávaným odborníkem na vyjednávání s dodavateli. Účastníci měli možnost osvojit si efektivní taktiky a strategie pro dosažení lepších podmínek nákupu. Další klíčová témata zahrnovala využití umělé inteligence a Linkedinu v praxi, což podtrhlo rostoucí rostoucí roli moderních technologií v nákupních procesech.

Díky partnerství s Mezinárodním strojírenským veletrhem se ProcureMinds podařilo dostat k širokému spektru odborníků z průmyslu, což napomohlo vytvořit dynamické prostředí, kde se setkaly inovace s reálnými problémy a denními potřebami nákupčích. Akce přilákala nejen velké výrobní podniky, ale i malé a střední firmy, které hledají nové způsoby, jak zvýšit svou konkurenceschopnost v rychle se měnícím světě.

"Naše spolupráce s PARTORY vytvořila ideální mix inovací, zkušeností a praktických řešení, které jsou pro nákupčí klíčové. Věřím, že ProcureMinds nastaví nový standard v oblasti konferencí pro profesionály z oboru," dodává Karel Hodárek, spoluzakladatel eventové agentury JUICY.

ProcureMinds 2024 je začátkem nové éry pro nákupčí, kde se technologie a inovace stávají nezbytnými nástroji pro udržení konkurenceschopnosti a dosažení vyšší efektivity v oblasti dodavatelských řetězců. Konference nabídla inspirativní příklady toho, jak mohou moderní nástroje a postupy zlepšit nákupní procesy. Příští ročník, plánovaný na následující rok, slibuje další dávku pokrokových řešení a příležitostí pro nákupčí, kteří chtějí zůstat o krok napřed.

 

MEDAILONKY

PARTORY

PARTORY je český technologicko-strojírenský startup, který vychází z myšlenky zakladatelů s dlouhou historií ve strojírenství. Pomáhá strojírenským a výrobním firmám zvýšit efektivitu nákupního procesu a digitalizovat dodavatelský řetězec. V roce 2018 spustili bratři Málkovi projekt Kooperace.cz, což byl katalog volných strojírenských kapacit. Jejich zákazníci chtěli službu na klíč, včetně vzorků, balení a kontrol podle jejich specifikace, a tak vznikl projekt Factoree. Dnes společnost funguje pod názvem PARTORY. V roce 2022 oslovili i zahraniční zákazníky a rozšířili rozsah činnosti. Nyní nabízejí kompletní výrobní řešení ve strojírenském průmyslu po celé Evropě. Svým řešením nastavují zrcadlo reálnému světu, ve kterém je proces dodávek neefektivní. K realizaci jim pomohl fond Lighthouse Ventures GP první investicí v roce 2020 a druhou pro další rozvoj v roce 2021. Fondy SFG, Presto Ventures a Depo Ventures později společně přidaly 22 milionů korun v seedovém investičním kole. Mezi klienty PARTORY patří např. společnosti Wanzl, Trumpf, Bobcat či Dražice.

JUICY

JUICY je kreativní eventová agentura, která se specializuje na organizaci unikátních akcí a konferencí. S důrazem na detail, inovativní přístup a maximální spokojenost klientů tvoří události, které inspirují a mají šťávu.

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Digitální továrna PARTORY jako partner unikátní akce pro nákupčí ve strojírenství s názvem ProcureMinds  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.