Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Pátek 25. října 2024  |  Svátek má Beáta
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Shanghai Electric představila na veletrhu Enlit Asia 2024 inovace pro zelenou energetiku a produkty, které podpoří ekologickou transformaci Malajsie

PR článek, aktualizováno 14. října 2024, 7:48

Kuala Lumpur (Malajsie) 14. října 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Shanghai Electric (SEHK:2727, SSE:601727) představila své nejnovější energetické inovace na akci Enlit Asia 2024, přední konferenci a veletrhu pro energetický sektor v jihovýchodní Asii, která se konala 8.-10. října v malajském Kuala Lumpuru. Společnost zde prezentovala své ucelené portfolio inovací v energetice a ve svém výstavním stánku předvedla komplexní technologie zelené energie s důrazem na své nejnovější úspěchy v oblasti čisté uhelné energetiky, solární energetiky, vodíkové energetiky a multienergetických technologií, čímž nabídla návštěvníkům veletrhu z celého světa příležitost seznámit se s nejmodernějšími produkty Shanghai Electric, připravenými usnadnit celosvětový přechod na ekologičtější energetiku.

V reakci na rychlý rozmach solární energetiky v Asii představila skupina Shanghai Electric Power Generation Group své nejnovější produkty Hency Solar, určené pro pokrytí rostoucí poptávky v tomto regionu. Součástí tohoto portfolia jsou mj. heteropřechodové moduly řady Creator 210R a moduly TOPCon řady Pioneer 210R, které poskytují bifaciální poměr až 90 % a maximální výkon 640W. Společnost zde rovněž představila solární řešení řady „Intellectual" a „Edgeless", která debutovala na 17. ročníku veletrhu SNEC PV Power Expo a která kladou maximální důraz na bezpečnost, optimalizaci v reálném čase a rychlou údržbu pro zvýšení efektivity provozu.

V oblasti vodíkové energie přivezla společnost Shanghai Electric své inovace pokrývající celý hodnotový řetězec vodíku - od výroby přes skladování, doplňování paliva až po jeho využití. Na stánku společnost dále vystavila své špičkové technologie alkalické elektrolýzy vody a elektrolýzy vody pomocí PEM (proton exchange membrane, protonově vodivé membrány), přičemž ústřední roli hrály nově představené alkalické elektrolyzéry nové generace z tzv. řady Z, které stanovují nový oborový standard s maximální proudovou hustotou 10.000 A/m² a pozoruhodně nízkou spotřebou stejnosměrného proudu, která při 4000 A/m dosahuje hodnoty 4,1 kWh/Nm³.

Co se týče skladování energie, společnost Shanghai Electric představila široké spektrum pokročilých technologií, včetně skladování energie pomocí stlačeného vzduchu, lithiových baterií, průtočných baterií, setrvačníků či přeměny na teplo v roztavených solích, jejichž vlastnosti umožňují energetickým společnostem poskytovat spolehlivou, cenově dostupnou a udržitelnou elektřinu a zároveň zajišťují dlouhodobou bezpečnost a odolnost sítě.

V rámci veletrhu společnost předvedla rozsáhlou nabídku klíčových zařízení i průkopnických produktů, jako jsou systémy pro ukládání energie do stlačeného vzduchu či roztavených solí a výměnné systémy, ale i řešení na míru pro skladování energie v domácnostech, komerčních a průmyslových objektech doplněná o záložní zdroje napětí UPS. Všechny exponáty vzbudily zájem návštěvníků veletrhu, kteří se zástupci Shanghai Electric diskutovali o budoucích možnostech partnerství a spolupráce.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2528529/WechatIMG1265.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2346204/4962985/Shanghai_Electric_logo.jpg 

KONTAKT: shenjin@shanghai-electric.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Shanghai Electric představila na veletrhu Enlit Asia 2024 inovace pro zelenou energetiku a produkty, které podpoří ekologickou transformaci Malajsie  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.