Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 18. října 2024  |  Svátek má Lukáš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Živě: CSG jako generální partner Future Forces Forum 2024

PR článek

Future Forces Forum (FFF), které se koná od 16. do 18. října v areálu PVA EXPO PRAHA, představuje široce podporovanou moderní koncepci akcí a aktivit zaměřených na dlouhodobou podporu zájmů státní správy a samosprávy, domácího průmyslu, výzkumu, vývoje a vzdělávání v oblasti obrany a bezpečnosti.

Primárním cílem je rozvoj bezpečnostní a obranné spolupráce v rámci NATO, EU a s dalšími partnerskými zeměmi, vojenskými i civilními orgány.

Skupina Cechoslovak Group, která je generálním partnerem této akce, představí v rozsáhlé společné expozici své nejnovější produkty a služby pro armády a bezpečnostní složky. Návštěvníci si budou moci prohlédnout celou řadu projektů: velkým lákadlem bude například samohybná houfnice Morana z produkce šternberské firmy Excalibur Army. Tento moderní dělostřelecký systém nové koncepce na podvozku Tatra 8x8 disponuje dělem ráže 155 mm s délkou hlavně 52 ráží umístěném v pancéřované otočné věži.

Skupinu CSG, její aktivity a prezentaci na FFF představuje v prvním přímém vstupu ČTK Connect v češtině tiskový mluvčí skupiny a Managing Director PP Partners Andrej Čírtek. Vysíláme v pátek 18. října od 10:30. Video ZDE:

Czechoslovak Group (CSG) nabízí produkty a služby nejenom zákazníkům v Česku, včetně Armády České republiky, ale je také významným hráčem v zahraničí – ať už v rámci zemí NATO a EU, nebo s aktivitami v jiných teritoriích. Skupinu jakožto globální průmyslovou a technologická entitu, která staví na dědictví československého průmyslu, popisuje ještě jednou naživo, tentokrát v angličtině, opět tiskový mluvčí Andrej Čírtek. Vysíláme v pátek 18. října od 11:00. Video ZDE:

Podrobnější informace o přítomnosti skupiny CSG na letošním FFF v pražských Letňanech najdete ZDE:

https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/czechoslovak-group-je-generalnim-partnerem-future-forces-forum-ukaze-nejmodernejsi-pozemni-vojenskou-techniku-a-elektronicke-systemy-/2582096. ČTK Connect připravila kromě výše zmíněných přímých vstupů Andreje Čírtka i několik produktových videí o práci firem CSG a moderované rozhovorů s manažery a spolupracovníky skupiny. Publikovat je budeme na kanálu YouTube a ve speciálu ZDE: https://www.ceskenoviny.cz/special/idet/.

Platforma FFF, který se koná v Praze po dvou letech, už více než 20 let pravidelně zahrnuje mezinárodní výstavu, konference, workshopy, panelové diskuse, bilaterální jednání i oficiální zasedání odborných pracovních skupin NATO, jejichž členové se aktivně zapojují do programu. FFF se rovněž účastní představitelé a příslušníci ozbrojených a bezpečnostních sborů, zástupci Parlamentu České republiky, vlády a vládních institucí, orgánů státní správy, samosprávy i mezinárodních organizací, vědeckovýzkumných center, univerzit a průmyslu.

Tematické zaměření akcí FFF vždy koresponduje s aktuálními obranně-bezpečnostními potřebami a trendy v bezpečnostním a operačním prostředí nejen ve vojenské, ale i civilní rovině. Prioritami ročníku 2024 jsou třeba Autonomní systémy, robotika a umělá inteligence, Boj proti terorismu, Budoucnost pozemních sil, Budoucnost vzdušných sil, Protivzdušná obrana, Individuální výstroj, výzbroj a ochrana, Integrované síly či Krizová a vojenská medicína.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Živě: CSG jako generální partner Future Forces Forum 2024  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.