Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 18. října 2024  |  Svátek má Lukáš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Braun Series 9 Pro+ si poradí se všemi typy vousů bez podráždění

PR článek, aktualizováno před 20 hodinami

Praha 17. října 2024 (PROTEXT) - Nezáleží na délce vousů, jejich tvrdosti, hustotě ani směru růstu. Pánský elektrický holicí strojek Braun Series 9 Pro+ zdolá všechny holicí výzvy moderního muže, který vyžaduje dokonale hladké oholení bez podráždění. S nejpokročilejším modelem německé značky Braun oholíte jednodenní, třídenní i sedmidenní strniště a snadno zvládnete i precizní úpravu kontur.

Holicí strojek Braun Series 9 Pro+ vyniká 5 synchronizovanými holicími prvky a systémem HyperLift & Cut, díky čemuž neunikne super ostrým břitům žádný vous. Výkonná hlavice s 10.000 sonickými vibracemi nadzvedne vousy, které jsou přitisknuté k pokožce, a poté je zastřihne. Žádné místo není třeba přejíždět vícekrát, takže se vyhnete nechtěnému podráždění pleti. K ještě vyššímu komfortu a bezpečí přispívá i technologický prvek Skinguard, který pomáhá předcházet podráždění citlivé pokožky se sklony k zarudnutí.

Technologie AutoSense reaguje na hustotu vousů v různých oblastech pleti a přizpůsobuje jim svůj výkon. Díky výkyvné hlavici se sklonem až 40° docílíte maximálního přiblížení hlavice k pleti na všech liniích obličeje i krku. Hlavici lze otáčet až do 10 různých směrů a v případě potřeby ji zafixovat v požadované poloze. S vestavěným zastřihovačem ProTrimmer dosáhnete dokonale upraveného vzhledu a precizně upravených kontur.

Snadná údržba holicího strojku probíhá pomocí dobíjecí stanice SmartCare Center 6v1. Ta strojek automaticky a hygienicky čistí, prodlužuje životnost břitů, optimalizuje jejich výkon, rychle je vysuší a strojek nabije. Až nastane čas na výměnu hlavice, strojek Braun Series 9 Pro+ to sám rozpozná a upozorní na to. Některé modely holicích strojků Braun Series 9 Pro+ jsou vybavené pouzdrem Power Case, které dokáže holicí strojek dobíjet až měsíc bez nutnosti zapojení do zásuvky.

Holicí strojek vyniká prémiovým designem a voděodolnou konstrukcí, což umožňuje holení i ve sprše. Spolehlivý Braun Series 9 Pro+ s 5 letou zárukou je tu pro muže, kteří mají svůj styl a touží po maximálním pohodlí při holení a dokonalém výsledku bez podráždění. Docílit dokonale upraveného stylu zkrátka nebylo nikdy jednodušší. Holicí stojek můžete zakoupit například na alza.cz.

 

Zdroj: Neopublic

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Braun Series 9 Pro+ si poradí se všemi typy vousů bez podráždění  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.