Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 18. října 2024  |  Svátek má Lukáš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Bloominds je wellness pro mysl. Bioharmonic mění svůj koncept a název

PR článek, aktualizováno před 20 hodinami

Praha 17. října 2024 (PROTEXT) - Bioharmonic, známá svým přístupem k moderním wellness technologiím, dnes oficiálně oznamuje změnu svého názvu na Bloominds. Tato změna reflektuje širší zaměření na vědecky podložené technologie, jako je biorezonance, fotobiomodulace a vibroakustická terapie, které nyní tvoří základ jejich nových wellness programů.

„Rebranding na Bloominds je přirozeným krokem v naší evoluci, po úspěšném zavedení našeho prvního lounge jsme se rozhodli pro tvorbu značky, která má mezinárodní ambice,“ říká zakladatel Michal Kotlín. „Nové jméno lépe odráží naši vizi propojení vědy a technologií pro podporu dlouhověkosti a zlepšení fyzického i duševního zdraví našich klientů. Chceme tvořit především komunitu stejně smýšlejících lidí. Takových, kterým záleží na kvalitě jejich života.“

Nový přístup k wellness

Bloominds nabízí programy, které využívají světlo, zvuk a frekvence, aby pomohly klientům lépe zvládat stres, zlepšit kvalitu spánku nebo zvýšit přirozenou energii a vitalitu. Firma nyní plánuje rozšíření své nabídky prostřednictvím programů a dalších inovací, které přinášejí dlouhodobé zdravotní benefity. Mezi novinky patří také možnost pronájmu technologických zařízení pro domácí využití, což nabízí velkou časovou flexibilitu.

Místo, kde se vědomí potkává s technologií

Bloominds využívá špičkové technologie, které propojují vědu a wellness, čímž posouvá tradiční přístupy ke zdraví na zcela novou úroveň. Biorezonance harmonizuje tělesné funkce pomocí přesně nastavených elektromagnetických vln, což zrychluje regeneraci a přináší úlevu od chronických potíží. Fotobiomodulace, využívající červené světlo, podporuje regeneraci buněk a stimuluje produkci kolagenu, což je účinné nejen pro zlepšení fyzického zdraví, ale také pro viditelné omlazení pokožky. Vibroakustická terapie využívá zvukové vlny, které pronikají hluboko do těla, uvolňují svalové napětí a navozují stav hluboké relaxace – ideální pro zaneprázdněné profesionály i sportovce, kteří hledají způsob, jak efektivně obnovit svou energii. Navíc technologií a objevů v tomto odvětví bude jen přibývat.

Nejen pro sportovce, manažery a zaneprázdněné

Bloominds programy nacházejí zájem zejména u těch, kteří čelí nadprůměrné úrovni stresu nebo fyzické zátěže. Sportovci ocení rychlejší regeneraci po intenzivním tréninku díky kombinaci biorezonance a vibroakustické terapie, což pomáhá uvolnit svalové napětí a zkrátit dobu zotavení. Manažeři a profesionálové, kteří čelí vysokému stresu, najdou v programech Bloominds účinné nástroje pro zvládání stresu a zlepšení spánkových cyklů, což vede ke zvýšení mentální jasnosti a produktivity. Bloominds je však také skvělou volbou pro lidi usilující o dlouhodobé zlepšení svého životního stylu – naše technologie pomáhají vyrovnávat hladiny energie, podporují duševní rovnováhu a zvyšují celkovou vitalitu. Ať už čelíte pracovnímu tlaku, chcete zlepšit svůj sportovní výkon, nebo jen hledáte způsob, jak žít kvalitnější a zdravější život, Bloominds vám nabídne programy na míru.

Konzultaci nebo návštěvu si můžete snadno zarezervovat na novém webu bloominds.cz.

 

Mediální akce a testovací sezení

Pro novináře a redakce rádi organizujeme exkluzivní akce v našem pražském Bloominds Lounge, kde budete mít možnost vyzkoušet veškeré klíčové technologie na vlastní kůži a možnost pobavit se s týmem Bloominds o benefitech těchto programů. Kapacita akcí je omezená, proto nás neváhejte kontaktovat a zarezervovat si své místo.

 

Zdroj: Punchline

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bloominds je wellness pro mysl. Bioharmonic mění svůj koncept a název  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.