Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 18. října 2024  |  Svátek má Lukáš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

GITEX GLOBAL 2024: Společnost Huawei uvádí na trh řadu průmyslových digitálních a inteligentních transformačních řešení a stěžejních produktů

PR článek, aktualizováno včera

Dubaj (Spojené arabské emiráty) 17. října 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Huawei se jako diamantový sponzor účastní veletrhu GITEX GLOBAL 2024, jehož tématem je urychlení průmyslové digitalizace a inteligence. Společnost Huawei uspořádala Industrial Digital and Intelligent Transformation Summit a představila společná řešení s partnery pro deset průmyslových odvětví a řadu nových stěžejních produktů, které mají zákazníkům pomoci při zvyšování digitální a inteligentní transformace.

Neustále inovujeme, abychom pomohli zákazníkům uspět, podpořili místní partnery a kultivovali lokální talenty

Úvodní slovo na summitu pronesl senior viceprezident společnosti Huawei pro prodej a služby v oblasti ICT Li Peng: „Spojujeme naše silné stránky v oblasti sítí, úložišť, výpočetní techniky, cloudu a energetiky a spolupracujeme s partnery na budování nové digitální a inteligentní infrastruktury."

Li Peng podrobně popsal, jak společnost Huawei zavedla do praxe referenční architekturu pro inteligentní transformaci průmyslových odvětví, aby zákazníkům poskytla špičková a přizpůsobivá řešení.

„Tyto úspěchy by nebyly možné bez našich partnerů," dodal Li Peng. Jsme odhodláni budovat zdravý, otevřený a vzájemně výhodný partnerský ekosystém. Založili jsme také 14 laboratoří OpenLabs po celém světě, abychom podpořili společné inovace s místními partnery.

Li Peng popsal, jak společnost Huawei nepřetržitě inovuje, aby svým partnerům poskytovala efektivní řešení, atraktivní produkty, komplexní služby pro podporu podnikání a efektivní digitální platformy, které jim pomohou nezávisle, snadno a efektivněji sloužit malým a středním podnikům.

Na závěr popsal úsilí společnosti Huawei o rozvoj místních digitálních talentů a rozvoj průmyslového ekosystému, který je klíčový pro podporu udržitelného rozvoje. „Společnost Huawei je připravena a ochotna spojit své síly s dalšími zákazníky a partnery, aby umožnila průmyslovou digitální a inteligentní transformaci a přinesla více výhod do života a práce lidí na celém světě."

Zrychlení průmyslové digitalizace a sdílení dat pro skokový nárůst produktivity

Leo Chen, senior viceprezident a prezident pro podnikový prodej společnosti Huawei, během svého projevu zdůraznil, že umělá inteligence a 5G-A patří k technologiím nové generace, které jsou hnací silou čtvrté průmyslové revoluce, jež povede k výraznému skoku v produktivitě. Tato transformace však přináší také výzvy v oblasti infrastruktury, průmyslových aplikací a ekosystémů. Společnost Huawei je odhodlána využít své jedinečné výhody, aby pomohla zákazníkům a partnerům uspět v inteligentní éře.

Společnost Huawei bude i nadále využívat své komplexní schopnosti v oblasti konektivity, úložišť, výpočetní techniky a cloudu, aby pomohla průmyslovým odvětvím při budování ICT infrastruktury připravené na využívání umělé inteligence.

Společnost Huawei zveřejnila bílou knihu Amplifying Industrial Digitalization & Intelligence Practice , která obsahuje více než 100 příběhů úspěchu, na které se mohou zákazníci odvolávat při vlastní transformaci.

Společnost Huawei plánuje posílit systém spolupráce mezi Huawei a partnery a rozvíjet digitální a inteligentní ekosystém talentů. Společnost Huawei vyvinula společně s IDC nový Globální digitální index (GDI), který zákazníkům nabízí kvantitativní ukazatele hodnocení transformace.

Budování ICT infrastruktury nové generace

Viceprezident společnosti Huawei pro marketing a prodej řešení v oblasti ICT David Shi, zdůraznil, že pro úspěch podniků v inteligentní éře je důležité vybudovat solidní ICT infrastrukturu. Zdůraznil dva klíčové body pro urychlení této transformace: urychlení popularizace ICT infrastruktury a urychlení monetizace. „Pouze v úzké spolupráci s našimi zákazníky a partnery můžeme skutečně přinést inteligenci do všech průmyslových odvětví," uvedl Shi.

Urychlení popularizace infrastruktury ICT umožňuje většímu počtu partnerů a zákazníků bezproblémovou integraci, přístup a využívání infrastruktury ICT, která se tak může vyvíjet společně s potřebami podniku. Společnost Huawei navrhla čtyři zásady pro zjednodušení budování a používání ICT: infrastruktury: snadná integrace, přístup, používání a rozvoj. Ty usnadňují široké využití ICT infrastruktury v obvyklých scénářích, jako jsou kampusy, sítě WAN a datová centra.

Společnost Huawei vydala stěžejní produkty a portfolia a vyvinula produkty HUAWEI eKit, které slouží jako výkonný nástroj pro digitální transformaci, protože umožňují efektivnější integraci a používání.

Urychlení monetizace znamená urychlení inovací služeb a vytváření hodnot prostřednictvím technologií, integraci technologií a scénářů a spolupráci při budování prosperujícího partnerského ekosystému, který podporuje neustálý obchodní růst.

Společnost Huawei ve spolupráci s partnery představila digitální a inteligentní transformační řešení pro deset průmyslových odvětví, včetně národního vládního cloudového řešení, řešení pro kultivaci talentů v oblasti ICT atd.

Společný růst a vítězství v inteligentní éře

Iniciativa „SHAPE" společnosti Huawei podporuje partnery v pěti klíčových oblastech: udržení vedoucí pozice, zdokonalování společných inovací s partnery, rozvoj schopností partnerů, optimalizace vzájemné spolupráce a rozšiřování příležitostí pro růst.

„Společně s našimi partnery se snažíme budovat kulturu zaměřenou na zákazníka, dodržovat zásadu společného prospěchu, integrity a dodržování pravidel, podporovat zdravé obchodní prostředí a společně růst, abychom pomohli zákazníkům úspěšně zahájit digitální a inteligentní transformaci," řekl Ernest Zhang, prezident divize Global Partner, Commercial & Distribution, Enterprise Sales, Huawei.

„Spolupráce se společností Huawei znamená více příležitostí k růstu, vyšší efektivitu provozu, vyšší obchodní marži a silnější schopnost připravit se na nástup umělé inteligence," řekl Ernest Zhang.

Více informací najdete na https://e.huawei.com/ae/events/branding/gitex.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2532073/image.jpg

KONTAKT: hwebgcomms@huawei.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

GITEX GLOBAL 2024: Společnost Huawei uvádí na trh řadu průmyslových digitálních a inteligentních transformačních řešení a stěžejních produktů  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.