Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Pátek 25. října 2024  |  Svátek má Beáta
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost SINBON pořádá bezplatný webinář o akceleraci průmyslového internetu věcí pomocí hybridního jednopárového Ethernetu

PR článek, aktualizováno 19. října 2024, 10:26

Tchaj-pej 19. října 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Webinář, plánovaný na 14. listopadu, se bude zabývat mj. následujícími tématy:

  • Široká škála aplikací hybridního jednopárového Ethernetu (single pair ethernet, SPE) a jejich přínos pro rozvoj průmyslového internetu věcí (IoT)
  • Standardizace SPE: Představení ethernetových protokolů IEEE 802.3 se špičkovými rychlostmi přenosu dat
  • Vliv hybridního SPE na minimalizaci velikosti konektorů a kabelů pro úsporu místa a zjednodušení instalací
  • Seznámení se standardy hybridního SPE IEC63171-6 a IEC 63171-7
  • Využití technologie hybridního SPE ve specializovaných řešeních pro zákazníky společnosti SINBON

Společnost SINBON, tchajwanský poskytovatel služeb v oblasti návrhů a integrace elektronických propojení, oznamuje uspořádání bezplatného webináře o nové technologii hybridního jednopárového ethernetu (SPE). Tato technologie má díky vyššímu výkonu a rychlosti přenosu dat potenciál výrazně urychlit rozvoj průmyslového internetu věcí.

Chcete-li se dozvědět více o hybridním SPE, zaregistrujte se na adrese https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_B2c6tSpSQw24W4-kBO6Hyg#/registration 

Informace o webináři:

Název: Elevating Industrial Connectivity: Hybrid Single Pair Ethernet (Hybridní jednopárový Ethernet: zlepšení průmyslové konektivity)

Čas konání: čtvrtek 14. listopadu 2024, 10:30 hodin středoevropského letního času (UTC +02:00)

Návštěvníci německého veletrhu Electronica 2024 (12.-15. listopadu, Mnichov) mohou webinář sledovat živě na stánku společnosti SINBON (#241, hala A2).

Pokrok průmyslového internetu věcí díky hybridnímu SPE

SPE kombinuje přenos dat a napájení do jediného kabelu, přičemž nová hybridní technologie SPE obsahuje v rámci kabelu další pár napájecích pinů pro větší přísun energie. Díky eliminaci oddělených kabelů pro tok elektřiny a dat nabízí hybridní SPE hned několik výhod:

  • Větší dodávka energie ve srovnání s nehybridním SPE.
  • Větší šířka pásma: Až 1 Gb/s pro vyšší rychlost přenosu dat.
  • Úspora místa ve stísněných průmyslových prostředích: SPE redukuje počet kabelů a ponechává více místa pro klíčová zařízení.
  • Zvýšení provozní efektivity díky eliminaci samostatné napájecí infrastruktury a kabelů.
  • Lehčí, kompaktnější a delší kabely umožňují redukci nákladů na materiál a doby instalace a snadnou integraci do zařízení s omezeným prostorem, jako jsou průmyslové roboty, inteligentní senzory a vestavěné systémy.

Více informací o přínosech těchto výhod technologie hybridního SPE pro rozvoj inteligentní výroby a průmyslového internetu věcí se dozvíte na webináři.

Začlenění hybridního SPE do specializovaných řešení společnosti SINBON

Společnost SINBON, která je známá vysokou mírou orientace na zákazníka, přizpůsobení a inovací, nyní začleňuje technologii hybridního SPE do svých řešení na míru v oblasti návrhu kabeláže, modulární konstrukce konektorů a dalších funkcí. Společnost je připravena kombinovat technologii hybridního SPE se svými flexibilními výrobními kapacitami, optimalizací designu a rychlou odezvou, aby zajistila dlouhodobý úspěch svých zákazníků a současně podpořila rozvoj průmyslového internetu věcí po celém světě.

O společnosti SINBON Electronics

Společnost SINBON, která byla založena 1989 na Tchaj-wanu, je předním světovým poskytovatelem integrovaných služeb v oblasti návrhu a výroby propojovacích řešení na míru. Vedena závazkem orientace na zákazníka a zásadami ESG nabízí širokou škálu produktů a služeb OEM (Original Equipment Manufacturer)/ODM (Original Design Manufacturer) se zárukou spolehlivosti a efektivity a prostřednictvím spojení rozsáhlé technologické expertízy, znalosti odvětví a špičkových inovací vytváří řešení na míru pro dlouhodobý úspěch svých zákazníků. Globální působení společnosti SINBON zahrnuje pobočky na Tchaj-wanu, v Číně, Japonsku, Spojeném království, Německu, Maďarsku a Spojených státech.

Pro více informací o službách společnosti SINBON navštivte stránky www.sinbon.com nebo sledujte profil společnosti na síti LinkedIn.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2532193/SPE_Webinar_Mailchimp_banner_small.jpg 

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2533173/SINBON_Electronics_Logo.jpg 

Kontakt pro média: Penny Huang, Tel.: +886-2-2698-9999 kl. 5671, e-mail: PennyHuang@sinbon.com

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost SINBON pořádá bezplatný webinář o akceleraci průmyslového internetu věcí pomocí hybridního jednopárového Ethernetu  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.