Počasí dnes18 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 24. října 2024  |  Svátek má Nina
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hodnocení IDC MarketScape 2024: Společnost Comarch jmenována lídrem v oblasti elektronické fakturace podle evropských norem

PR článek, aktualizováno 19. října 2024, 10:50

Krakov (Polsko) 19. října 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Comarch byla jmenována lídrem (Leader) v hodnocení IDC MarketScape 2024: European Compliant e-Invoicing Vendor Assessment (Hodnocení dodavatelů v oblasti elektronické fakturace dle evropských norem).

Zpráva uvádí: „Řešení Comarch funguje jako centrum elektronické fakturace, které spojuje řadu systémů do jednotné služby umožňující holistický přístup. Prostřednictvím vlastní sítě B2B a nabídek automatizace AP (Accounts Payable, závazků) a AR (Accounts Receivable, pohledávek) poskytuje společnost Comarch bezpečný a spolehlivý přenos, ověřování, obohacování, sledování a archivaci dat, čímž zajišťuje soulad s předpisy pro elektronickou fakturaci ve více než 60 zemích. Zpráva IDC MarketScape přitom hodnotí různé dodavatele na základě jejich schopností a metodik pro orientaci v komplexních požadavcích na dodržování předpisů (compliance).

„Velice nás těší, že společnost Comarch byla ve zprávě IDC MarketScape jmenována lídrem v oblasti elektronické fakturace splňující evropské požadavky. Věříme, že tento úspěch je důkazem trvalé excelence společnosti Comarch a upevňuje naši pozici jedničky mezi poskytovateli řešení pro elektronickou fakturaci v Evropě," říká ředitel subsektoru e-fakturace ve společnosti Comarch Adam Beldzik.

Platforma Comarch pro elektronickou fakturaci (Comarch e-Invoicing platform) je nepřetržité aktualizované řešení, vyvinuté pro snadné řízení každodenních fakturačních operací ve více zemích. Díky možnosti přizpůsobení změnám v legislativě navíc zůstává trvale použitelné. Comarch e-Invoicing pracuje s více vstupními zdroji a zefektivňuje zpracování faktur přijatých v různých formátech.

Zkušenosti společnosti Comarch s vícekanálovým sběrem dat a pokročilým zpracováním dokumentů umožňují efektivní výměnu faktur v souladu s právními předpisy. Platforma navíc poskytuje flexibilní integraci typu any-to-any, obohacování dat, dodavatelské či zákaznické portály, kompatibilní e-archivaci, e-reporting a e-transport. Řešení lze také přizpůsobit potřebám zákazníka rozšířením možností vládní platformy o další funkce (self-billing, platby, přílohy, reporting).

 

O IDC MarketScape

Model hodnocení dodavatelů IDC MarketScape je navržen tak, aby poskytoval přehled o konkurenceschopnosti dodavatelů technologií a služeb na daném trhu. Výzkum využívá přísnou metodiku hodnocení, založenou na kvalitativních i kvantitativních kritériích, jejímž výsledkem je souhrnné grafické znázornění pozice každého dodavatele na daném trhu. Hodnocení IDC MarketScape poskytuje jednoznačný rámec, v němž lze smysluplně porovnávat nabídky produktů a služeb, schopnosti a strategie a současné a budoucí faktory tržního úspěchu dodavatelů technologií. Tento rámec také poskytuje zájemcům o nákup technologií 360stupňové hodnocení silných a slabých stránek současných i budoucích dodavatelů.

 

Kontakt: Michal Ostasz, 48-608-646-090, Michal.Ostasz@comarch.pl 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hodnocení IDC MarketScape 2024: Společnost Comarch jmenována lídrem v oblasti elektronické fakturace podle evropských norem  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.